Cum îşi menţine Donatella Versace tinereţea

Creatoarea de modă Donatella Versace, în vârstă de 57 de ani, a declarat într-un interviu recent că doarme într-o ladă frigorifică "în fiecare noapte" pentru a-şi menţine tinereţea.

2040 afișări
Imaginea articolului Cum îşi menţine Donatella Versace tinereţea

Donatella Versace (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Ea a recunoscut că a folosit botox în trecut, doar "numai în zona feţei, nu pe trup". Potrivit creatoarei italiene, aspectul tineresc al fizicului ei reprezintă "rezultatul unei munci din răsputeri" şi a faptului că doarme câteva ore în fiecare noapte într-o ladă frigorifică, informează femalefirst.co.uk.

"Cum reuşesc să mă menţin tânără? Nu aţi auzit încă? Dorm în fiecare noapte într-o ladă frigorifică", a spus Donatella Versace.

Ea a dezvăluit, totodată, că este bună prietenă cu Miuccia Prada, nepoata lui Mario Prada, fondatorul casei care îi poartă numele.

Donatella Versace, născută pe 2 mai 1955, este vicepreşedintele executiv şi designerul principal al grupului Versace. Creatoarea italiană deţine 20% din acţiunile casei de modă Versace, iar fratele ei, Santo Versace, deţine 30 de procente. Allegra Versace, fiica Donatellei, a moştenit 50% din acţiunile grupului, după moartea lui Gianni Versace, fratele Donatellei şi fondatorul acestei case de modă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici