Video Cum poţi să mănânci ca în Italia, Spania, Grecia sau Turcia dacă te afli în Bucureşti?

  • Poţi să stai în Bucureşti şi să mănânci ca în Italia, Spania, Grecia sau Turcia
  • Localurile din Capitală au afaceri anuale de peste 5 miliarde de lei, conform Ziarului Financiar
  • Aproximativ o treime din totalul de restaurante sunt găzduite de Bucureşti
980 afișări

Nu mergi în vacanţă, dar poţi să mănânci ca în vacanţă. Dacă îţi e poftă de bucătăria italiană, să ştii că sunt multe restaurante în Bucureşti care ţi-ar putea satisface pofta, printre care şi Lugo. Aici găseşti paste, salate, pizza, toate cu ingrediente de la italieni.

În plus, clienţii sunt atraşi de „Pasiunea noastră, simplicitatea noastră şi dorinţa să fie un preparat autentic italian”, este de părere bucătarul Marco Magri. 

Dacă oscilezi între mâncarea italienească şi cea grecească, Sole D’Italia este restaurantul perfect unde te poţi simţi ca în vacanţă. Găseşti în meniu o mulţime de sortimente de fructe de mare şi calamari, gătiţi exact ca la carte.

„Ce poţi pregăti tu clienţilor astfel încât să se simtă ca într-o vacanţă în străinătate? În primul rând pastele autentice italieneşti, iar apoi fructele de mare. Avem fructe de mare proaspete, calamari. De aici putem face trecerea din Italia în Grecia şi pe toată Coasta Mediterană”, explică bucătarul Alin Barabancea. 

Iar acestea nu sunt singurele opţiuni. De exemplu, dacă eşti iubitor de peşte şi nu ajungi nici la mare, nici la Deltă, îţi poţi satisface pofta în Bucureşti, unde crezi? La Bucătăria lu’ Peşte. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici