Cum să îţi deszăpezeşti maşina rapid şi fără să te uzi | VIDEO

Cei care stau la casă pot folosi o modalitate relativ simplă pentru deszăpezirea maşinii. Este vorba despre o suflantă pentru frunze, care este foarte eficientă.

610 afișări
Imaginea articolului Cum să îţi deszăpezeşti maşina rapid şi fără să te uzi | VIDEO

Cum să îţi deszăpezeşti maşina rapid şi fără să te uzi

VEZI VIDEO AICI 

Aceste dispozitive au preţuri care încep de la 100 de lei în magazinele de bricolaj şi cele online din România. 

Modelul Grunman de 2.200 W costă 171 de lei la Dedeman şi are şi funcţie de aspirare. Pentru aceasta este dotat cu un sac cu capacitate de 40 de litri. Un model cu motor pe benzină (1,35 CP, 1kW) Leotec costă, la eMAG, aproximativ 500 de lei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici