Cum să NU ai păr bogat şi mătăsos: Reclama amuzantă care avertizează bărbaţii despre şamponul pentru femei - VIDEO

Cea mai nouă campanie Dove constă într-o avertizare fermă la adresa bărbaţilor, arătând cu umor ce rezultate aduce folosirea unui şampon pentru femei: păr cu un aspect extrem de feminin.

1504 afișări
Imaginea articolului Cum să NU ai păr bogat şi mătăsos: Reclama amuzantă care avertizează bărbaţii despre şamponul pentru femei - VIDEO

Cum să NU ai păr bogat şi mătăsos: Reclama amuzantă care avertizează bărbaţii despre şamponul pentru femei

Reclama braziliană cu accente satirice, o parodie la faimoasele spoturi publicitare de la Pantene, are scopul de a promova gama pentru bărbaţi Dove's Men+Care, scrie Daily Mail.

Îmbrăcat în cămaşă şi cravată în spatele biroului, un bărbat pe nume Diego salută un coleg care îl priveşte cu un aer confuz şi se holbează la şuviţele lui ondulate şi strălucitoare.

"Ţi-ai făcut ceva la păr?" îl întreabă colegul de muncă. "Seamănă cu efectele slow-motion din reclamele la şampon pentru femei."

Vizibil inconştient de efectele părului său, Diego răspunde că nu şi-a făcut nimic, afirmaţie la care colegul trage singur concluzia: "Trebuie să fie şamponul pe care îl foloseşti."

Amuzanta reclamă, creată de Ogilvy & Mathe, continuă cu Diego alergând până la un magazin ca să-şi cumpere un şampon Dove pentru bărbaţi (nu fără ocazii de a-şi scoateîn evidenţă pletele mătăsoase în efecte slow-motion), şi îşi recapătă în final înfăţişarea masculină.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici