Cum SĂ NU-ŢI CREŞTI copiii: Imagini cu exemple PROASTE de părinţi - GALERIE FOTO

Au apărut noi imagini cu părinţi care îşi pun copiii în pericol sau constituie modele proaste pentru aceştia.

14000 afișări
Imaginea articolului Cum SĂ NU-ŢI CREŞTI copiii: Imagini cu exemple PROASTE de părinţi - GALERIE FOTO

Cum SĂ NU-ŢI CREŞTI copiii: Imagini cu exemple PROASTE de părinţi (Imagine: Daily Mail)

Cei mai mulţi părinţi îşi protejează copiii de situaţii care ar putea să-i afecteze negativ pe aceştia. Există însă şi exemple de părinţi care îi pun în pericol sau îi expun imaginilor sexuale, relatează dailymail.co.uk.

GALERIE FOTO

Un părinte citeşte revista Playboy în timp ce îşi ţine copilul în braţe, micuţul fiind şi el captivat, după cum se vede în poză, de fetele dezbrăcate.

O mamă păşeşte, împreună cu copilul său, pe gheaţă subţire, în poză putând fi observată avertizarea de pericol.

Un bărbat a ales să meargă împreună cu fiica la un bar de striptease. El o încurajează pe dansatoare în timp ce îşi ţine fiica în braţe.

Windsurfing-ul nu este un sport pentru oricine. Un bărbat a decis însă să-şi lege copilul de corp pentru ca acesta să experimenteze acest sport de la o vârstă fragedă.

O altă imagine cu un copil în pericol şochează. O fetiţă mănâncă de pe un mixer în priză, întrebarea fiind unde sunt părinţii care ar trebui să o supravegheze.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici