Video Cum să te coafezi singură acasă. Sfaturi practice pentru doamnele care nu pot ajunge la salon | VIDEO

  • Pentru bucle este indicat să foloseşti ulei de păr, nu fixativ
  • O singură aplicare de placă este suficientă pentru o buclă cu aspect natural
  • Placa se aplică la câţiva centimetri de rădăcină şi se rulează spre vârfuri, fără a presa şuviţa
1470 afișări

Sandy a realizat avantajele izolării la domiciliu. Hairstylist de meserie, Sandy îţi arată cum te poţi coafa acasă.

Buclele cu aspect natural pot fi făcute acasă, rapid, cu ondulatorul sau placa.

Dacă vrei să te bucuri de bucle şi după o noapte de somn, le poţi reîmprospăta cu ulei de vârfuri, aplicat în cantităţi mici pe lungimea părului. Uleiul oferă părului strălucire şi îi stimulează elasticitatea.

Chiar dacă ai impresia că, presând şuvita cu placa, aceasta se va ondula mai bine, nu faci altceva decât să îţi arzi părul. O singură aplicare de placă este suficientă pentru o buclă cu aspect natural.

Nu uita: perfecţiunea este pentru saloanele de înfrumuseţare. Scopul nu este perfecţiunea, ci distracţia.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici