Cum vor arăta oamenii peste 1.000 de ani: ochii roşii, pielea închisă şi conectaţi la inteligenţa artificială - FOTO, VIDEO

Oamenii vor fi foarte diferiţi peste 1.000 de ani. Cercetători canadieni susţin că schimbările climatice, inteligenţa artificială şi mutaţiile genetice vor conduce la modificări drastice în privinţa aspectului şi conduitei.

5101 afișări
Imaginea articolului Cum vor arăta oamenii peste 1.000 de ani: ochii roşii, pielea închisă şi conectaţi la inteligenţa artificială - FOTO, VIDEO

Cum vor arăta oamenii peste 1.000 de ani? Cu ochiii roşii, pielea închisă şi conectaţi la inteligenţa artificială (Imagine: captura video)

Potrivit experţilor de la AsapScience, citaţi de Daily Mail, omul ar putea să aibă ochii roşii din cauza mutaţiilor pe care este posibil să le sufere ADN-ul nostru, iar pielea va fi mult mai închisă la culoare ca o consecinţă a încălzirii globale.

Cei AsapScience descriu într-un material video un scenariu ipotetic legat de modul în care corpul omenesc ar putea fi în parte o maşinărie. În plus, am putea avea abilitati supraomeneşti, prin mutaţii genetice.

"În viitor, nanoboţii vor fi parte integrală a organismului nostru şi ne vor consolida abilităţile", se precizează în clip.

"Nu vom mai fi limitaţi la propriul trup, vom fi un amestec de biologic şi tehnologie", explică savanţii.

Evoluţia ştiinţei va face ca generaţiile viitoare să aibă oameni din ce în ce mai inteligenţi şi mai atractivi din punct de vedere fizic. Dar în acelaşi timp cu inteligenţa, puterea şi frumuseţea, similitudinile genetice sau lipsa diversităţii pot fi provoca o nouă maladie a viitorului, ce ar putea distruge întreaga rasă umană, avertizează oamenii de ştiinţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici