Cyndi Lauper a cântat într-un aeroport - VIDEO

Cântăreaţa Cyndi Lauper şi-a pus talentul în slujba unei cauze bune la sfârşitul săptămânii trecute, susţinând un mic recital în faţa turiştilor dintr-un aeroport din Argentina, frustraţi din cauza întârzierilor prea mari ale curselor lor, informează contactmusic.com.

49 afișări
Imaginea articolului Cyndi Lauper a cântat într-un aeroport - VIDEO

Cyndi Lauper a cântat într-un aeroport

Artista americană s-a prezentat la microfonul aeroportului Jorge Newbery din Buenos Aires şi a interpretat una dintre piesele ei celebre, intitulată "Girls Just Want to Have Fun", pentru a-i calma pe pasagerii din aeroport, frustraţi din cauza întârzierilor prea mari ale curselor lor.

Se pare că micul concert susţinut de Cyndi Lauper a avut rezultate scontate - imaginile camerelor video din aeroport o prezintă pe cântăreaţă înconjurată de fani fericiţi, care cântă şi dansează alături de artistă.

Cynthia Ann Lauper este o cântăreaţă, compozitoare şi actriţă americană născută pe 22 iunie 1953, care a devenit celebră la mijlocul anilor '80, odată cu lansarea albumului "She's So Unusual", devenind prima femeie din istorie care a avut patru piese de pe acelaşi disc intrate în Top 5 din Statele Unite. Cyndi Lauper a lansat de-a lungul anilor 11 albume de studio şi 40 de single-uri, a vândut peste 30 de milioane de discuri pe plan mondial şi a fost recompensată cu un premiu Grammy dar şi cu un premiu Emmy - pentru rolul din serialul "Mad About You".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici