"Dădaca" este de origine română (Video şi Galerie Foto)

Actriţa Fran Drescher, al doilea star american care calcă pragul emisiunii "Happy Hour" de la Pro TV în acest sezon, după Eric Braeden, i-a mărturisit marţi seară lui Măruţă că este de origine română, informează postul tv.

1581 afișări
Imaginea articolului "Dădaca" este de origine română (Video şi Galerie Foto)

"Dădaca" este de origine română

GALERIE FOTO

Fran Drescher cunoscută în toată lumea drept "Dădaca" a povestit la "Happy Hour" că stră-stră-bunica ei a fost moldoveancă, din Focşani, de unde a şi a emigrat la New York.

Cu veselia şi râsul inconfundabil, "nanny" Fran a venit la Pro TV chiar de ziua ei de naştere şi a povestit pentru telespectatorii "Happy Hour" cum a trecut prin experienţa traumatizantă a cancerului. Vedeta a recunoscut că a avut o perioadă foarte dificilă, că a avut nevoie de opt doctori pentru a obţine un diagnostic, dar că, după lupta cu această boală, a devenit o persoană mai bună şi şi-a schimbat complet stilul de viaţă.

Foarte deschisă, sinceră şi tot timpul cu zâmbetul pe buze, Fran Drescher nu a ocolit nici întrebările lui Măruţă referitoare la viaţa sa personală. Actriţa a povestit că a fost căsătorită cu iubitul ei din liceu, însă acum este divorţată şi nu recomandă nimănui să se căsătorească la o vârstă atât de mică.

Măruţă a mai aflat la "Happy Hour" că, în prezent, Fran este îndrăgostită şi că în viaţa ei a apărut recent un om alături de care a redescoperit dragostea. Întrebată dacă îi pare rău că la 51 de ani nu are copii, vedeta a recunoscut că regretă foarte mult acest lucru, dar că niciodată nu va putea să aducă pe lume un copil. Cu mult optimism în glas, însă, a afirmat că, dacă vreodată ar vrea să înfieze un copil, poate l-ar adopta din România.

Aflată în România cu o misiune umanitară, cu scopul de a vorbi despre sănătatea femeilor şi prevenirea cancerului, Fran Drescher a ţinut să tragă un semnal de alarmă şi le-a îndemnat pe toate femeile să îşi facă frecvent analizele pentru a depista din timp o posibilă boală.

În acest sens, actriţa a mărturisit că a scris şi o carte, "Cancer Shmancer", în care povesteşte cum a luptat ea împotriva acestei cumplite maladii.

Seara s-a încheiat la "Happy Hour" într-o notă veselă, Fran Drescher primind din partea lui Măruţă şi a echipei emisiunii un buchet de flori şi un tort, pentru că marţi vedeta a împlinit 51 de ani.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici