Daft Punk lansează marca de prezervative "Get Lucky"

Daft Punk s-a asociat cu compania Durex pentru a lansa un nou prezervativ, numit după hitul "Get Lucky", lansat în acest an de trupa franceză, pe ambalaj fiind imprimată şi imaginea copertei albumului care include piesa, "Random Access Memories".

379 afișări
Imaginea articolului Daft Punk lansează marca de prezervative "Get Lucky"

Daft Punk lansează marca de prezervative "Get Lucky" (Imagine: The Independent)

Coperta albumului şi titlul hitului trupei franceze au fost imortalizate pe o parte a ambalajului noilor pachete de prezervative produse de Durex, iar logoul formaţiei este imprimat pe cealaltă parte, informează contactmusic.com.

DJ-ul american Diplo a postat deja, pe o reţea de socializare, o fotografie cu un pachet de prezervative desfăcut, cu o descriere obraznică: "Mulţumesc lui Dumnezeu că am avut aceste prezervative la mine noaptea trecută".

Prezervativele vor fi puse în vânzare mai întâi în Europa, apoi în Marea Britanie.

Daft Punk se alătură astfel membrilor formaţiei britanice JLS, care şi-au lansat, în 2010, propriul lor brand de prezervative, "Just Love Safe", prin intermediul Durex.

Trupa franceză Daft Punk, alcătuită din muzicienii Guy-Manuel de Homem-Christo şi Thomas Bangalter, este considerată drept una dintre cele mai de succes din domeniul muzicii electronice din toate timpurile. Trupa a lansat opt albume şi a câştigat două premii Grammy dintr-un total de şapte nominalizări.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici