Dan Bittman: De când am copii, îmi asum rolul de Moş Crăciun

Liderul trupei Holograf, Dan Bittman, a declarat pentru MEDIAFAX că toate sărbătorile pe care le-a petrecut de când s-au născut copiii săi au fost speciale, în special pentru că i-au adus şi rolul de Moş Crăciun.

291 afișări
Imaginea articolului Dan Bittman: De când am copii, îmi asum rolul de Moş Crăciun

Dan Bittman (Imagine: Mihai Barbu/Mediafax foto)

Pentru Dan Bittman sărbătorile au fost mereu frumoase, însă Crăciunul a devenit cu adevărat special după ce s-au născut copiii săi.

"Am avut foarte multe Crăciunuri frumoase, dar cred că cele mai frumoase au fost cele de când am copii", a spus Bittman.

Lui Dan Bittman îi revine, de altfel, şi rolul de Moş Crăciun, însă cântăreţul spune că preferă să nu se deghizeze în celebrul personaj. "Îmi asum rolul de Moş Crăciun... moral", a spus cântăreţul.

Anul acesta, Dan Bittman îşi petrece sărbătorile alături de familie, după cum a mai spus artistul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici