Daniel Craig, operat la genunchi, după o accidentare pe platourile de filmare

Actorul Daniel Craig a suportat în urmă cu câteva zile o operaţie la unul dintre genunchi, în urma unei accidentări pe care starul britanic a suferit-o în timpul filmărilor de la următorul lungmetraj din seria "James Bond", informează bbc.com.

240 afișări
Imaginea articolului Daniel Craig, operat la genunchi, după o accidentare pe platourile de filmare

Daniel Craig (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit reprezentanţilor companiei Eon Productions, actorul britanic a suportat "o intervenţie chirurgicală minoră", la New York, în pauza de filmări pentru acest lungmetraj, ocazionată de Paştele catolic.

O purtătoare de cuvânt a aceleiaşi companii a negat informaţiile potrivit cărora Daniel Craig, în vârstă de 47 de ani, ar fi lipsit mai multe zile de la filmările pentru cel de-al 24-lea opus din franciza "James Bond", care se va intitula "Spectre".

"În timpul acestei pauze programate, Daniel Craig a suportat o intervenţie artroscopică, pentru a corecta vătămările cauzate de o accidentare la unul dintre genunchi. Va reveni la filmări pe 22 aprilie, în studiourile Pinewood", a adăugat aceeaşi purtătoare de cuvânt.

Filmările de la lungmetrajul "Spectre" au debutat în legendarele studiouri Pinewood, în comitatul Buckinghamshire din Marea Britanie, în decembrie 2014, şi au continuat apoi la Roma şi în Mexic.

Daniel Craig reia rolul agentului 007 în cel de-al 24-lea film Bond, a cărui lansare este programată pentru 6 noiembrie. Actorii Christoph Waltz, Léa Seydoux, Monica Bellucci, David Bautista şi Andrew Scott fac, de asemenea, parte din distribuţia filmului. Acesta este al doilea film din seria "James Bond" pe care îl regizează Sam Mendes.

Franciza "James Bond" este una dintre cele mai profitabile, iar cel mai recent film lansat din această serie, "007: Skyfall/ Skyfall", a generat încasări de peste 1,1 miliarde de dolari pe plan mondial, mai mult decât oricare alt lungmetraj cu agentul 007.

James Bond, super-spionul din romanele lui Ian Fleming, a ajuns pentru prima dată pe marele ecran în filmul "Dr. No", din anul 1962, cu ajutorul actorului Sean Connery, care a jucat rolul principal. Ceilalţi actori care au interpretat acelaşi rol de-a lungul anilor sunt Roger Moore, George Lazenby, Timothy Dalton, Pierce Brosnan şi Daniel Craig.

Cele 23 de filme "James Bond" realizate până în prezent au generat încasări de peste 4,1 miliarde de dolari în întreaga lume.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici