Daniel Craig şi Hugh Jackman ar putea juca într-un film adaptat după un roman de Stephen King

Britanicul Daniel Craig şi australianul Hugh Jackman se află în negocieri avansate pentru a interpreta rolurile principale în lungmetrajul "The Dark Tower", ce va fi adaptat după seria omonimă de romane scrise de Stephen King, informează contactmusic.com.

18 afișări
Imaginea articolului Daniel Craig şi Hugh Jackman ar putea juca într-un film adaptat după un roman de Stephen King

Daniel Craig (Foto) şi Hugh Jackman ar putea juca într-un film adaptat după un roman de Stephen King (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Regizorul Ron Howard a confirmat această informaţie, în ciuda faptului că proiectul nu a primit deocamdată aprobarea din partea niciunuia dintre marile studiouri de la Hollywood.

Într-un interviu acordat publicaţiei Los Angeles Times, regizorul Ron Howard a declarat: "Ne-am întâlnit toţi trei şi am discutat despre acest proiect. Am făcut muncă de cercetare şi acum mă gândesc tot timpul la acest film. Am aflat multe lucruri, am ascultat chiar şi un audiobook pe iPod-ul meu. Am trimis multe e-mail-uri în stânga şi-n dreapta, întrebând: «Ce crezi despre această abordare? Ce crezi despre această idee?». Suntem pe cale să definim forma acestui proiect. Ne mişcăm repede şi mă simt mai stimulat ca niciodată. Chiar dacă pe site-ul fanilor romanului «The Dark Tower» cu toţii vorbesc despre Viggo Mortensen".

Numeroase proiecte inspirate de romanul "The Dark Tower" sunt în pregătire la Hollywood: primul lungmetraj este aşteptat pe marile ecrane în 2013, urmat de un serial TV, un al doilea lungmetraj, alte seriale TV şi apoi de un al treilea lungmetraj.

"The Dark Tower" ("Turnul Întunecat") este o serie de şapte volume scrise de Stephen King, care prezintă aventurile pistolarului Roland Deschain în drumul său către Turnul Întunecat. Considerată una dintre cele mai vizionare creaţii ale lui King, seria "The Dark Tower" reprezintă un amestec de magie, science-fiction, fantasy, western şi horror. Cele şapte romane din serie s-au vândut în peste 30 de milioane de copii pe plan mondial, iar în 2009 Stephen King a anunţat că lucrează la cel de-al optulea roman din serie, care va purta titlul "The Wind Through the Keyhole".

Ca şi ceilalţi actori care l-au interpretat pe James Bond, Daniel Craig s-a aflat la o adevărată răscruce din punct de vedere profesional. Celelalte două roluri majore ale sale, din peliculele "Munchen" (2005) şi "Sfidarea/ Defiance" (2008), au marcat evoluţia actorului britanic, de la stilul clasic al personajului Bond la o versiune mai elaborată artistic a personajelor principale din aceste filme de acţiune.

Hugh Jackman, câştigător al unui premiu Tony pentru rolul din "The Boy From Oz", are reputaţia unui actor talentat, care a fost distribuit în roluri diverse, în filme de acţiune, precum "Cod de acces: Swordfish" şi "Van Helsing", sau romantice - "Australia" (2008). Actorul a mai putut fi văzut în "Prestigiul", "Fântâna" şi în "Bomba zilei/ Scoop", de Woody Allen, unde i-a dat replica lui Scarlett Johansson. Născut la Sydney, el a debutat ca actor într-un serial de televiziune australian, în 1994. În 2008, Hugh Jackman a fost desemnat de revista People drept cel mai sexy bărbat în viaţă, iar în 2009, el a prezentat gala premiilor Oscar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici