Daniel Day-Lewis vrea să ia o pauză în carieră, după ce a primit al treilea Oscar

Actorul Daniel Day-Lewis a declarat că îşi doreşte să se odihnească timp de doi ani, după ce a câştigat, duminică, cel de-al treilea Oscar pentru interpretare din carieră, pentru rolul din filmul "Lincoln", de Steven Spielberg.

895 afișări
Imaginea articolului Daniel Day-Lewis vrea să ia o pauză în carieră, după ce a primit al treilea Oscar

Daniel Day-Lewis vrea să ia o pauză în carieră, după ce a primit al treilea Oscar (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

De-a lungul carierei sale, starul lungmetrajului "Lincoln" a convins Academia de film americană să îi acorde un număr record de trei Oscaruri pentru rol principal masculin, informează contactmusic.com.

Întrebat, în culisele galei Oscar, care a avut loc duminică seară, la Los Angeles, dacă există vreun rol pe care şi-l doreşte, Daniel Day-Lewis a spus: "Nu pot să mă gândesc acum, pentru că aş dori să mă odihnesc vreo câţiva ani. Nu, nu pot să mă gândesc la niciunul. Este greu să îmi imaginez ce voi face după asta", a spus el.

Actorul în vârstă de 55 de ani a spus că nu şi-a pregătit niciun discurs, deoarece a dorit ca mulţumirile sale să vină din suflet.

Daniel Day-Lewis a primit celelalte două Oscaruri pentru rolurile din filmele "Piciorul meu stâng/ My Left Foot" (1989) şi "Va curge sânge/ There Will Be Blood" (2007).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici