Daniel Radcliffe, mândru să joace într-un nou thriller: "Este cel mai bun scenariu de la Potter încoace"

Actorul Daniel Radcliffe, celebru pentru rolul Harry Potter din seria cu acelaşi nume, se declară mândru de faptul că a fost distribuit în cel mai nou thriller semnat de Alexandre Aja, "Horns", despre al cărui scenariu ieşit din tipare spune că va câştiga imediat publicul.

237 afișări
Imaginea articolului Daniel Radcliffe, mândru să joace într-un nou thriller: "Este cel mai bun scenariu de la Potter încoace"

Daniel Radcliffe (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

În acest lungmetraj Radcliffe joacă rolul unui bărbat acuzat de crimă, care se trezeşte cu o mare mahmureală şi cu o pereche de coarne crescute pe cap. Scenariul filmului este adapatat după un roman semnat de Joe Hill, fiul celebrului scriitor de ficţiune Stephen King, scrie contactmusic.com.

Protagonistul filmului, Ignatius Martin Perrish, fiul de 26 de ani al unui muzician faimos, are parte de o viaţă îndestulată şi plină de privilegii şi vrea să se căsătorească cu Merrin Williams, iubita lui din copilărie. Merrin este violată şi ucisă cu brutalitate, iar Ignatius devine principalul suspect al poliţiştilor însărcinaţi cu rezolvarea cazului, ceea ce îl umple de revoltă şi furie neputincioasă pe tânărul care a suferit o pierdere ireparabilă.

În noaptea în care comemorează un an de la moartea lui Merrin, Ignatius îşi îneacă amarul în băutură şi comite fapte incalificabile, iar în dimineaţa următoare constată cu stupoare că i-a crescut din tâmple o pereche de coarne. Metamorfoza suprarealistă continuă, iar coarnele de animal vin la pachet cu puteri diavoleşti, Ignatius dobândind abilitatea supranaturală de a forţa oamenii să îşi recunoască păcatele, ceea ce nu-i poate fi decât de folos în tentativa de a-l identifica şi pedepsi pe adevăratul asasin al lui Merrin.

"Cred că are potenţial uriaş pentru a capta atenţia publicului şi de a-i zgândări imaginaţia. Este o poveste nebunească, dar cu adevărat captivantă şi, totodată, neobişnuită. Este de departe cel mai bun scenariu de la Potter încoace pe care l-am citit", a spus Radcliffe.

Actorul britanic Daniel Radcliffe a primit, recent, aprecieri pentru interpretarea rolului poetului Allen Ginsberg din filmul "Kill Your Darlings", prezentat în cadrul festivalului Sundance. Anterior, el a apărut în lungmetrajul "The Woman in Black / Femeia în negru" şi pe Broadway, în muzicalul de succes "How To Succeed In Business Without Really Trying".

Acesta urmează să îl interpreteze pe Igor în noua ecranizate a romanului "Frankenstein", de Mary Shelley.

Daniel Radcliffe, în vârstă de 23 de ani, este interpretul unui băiat vrăjitor în ecranizările romanelor din seria "Harry Potter" scrise de J. K. Rowling.

Actorul britanic a făcut senzaţie, în urmă cu câţiva ani, când a apărut nud, în rolul Alan Strang din piesa de teatru "Equus", de Peter Shaffer, pusă în scenă pe West End (Londra) şi pe Broadway (New York). În 2007, a jucat în lungmetrajul TV "My Boy Jack", în care a interpretat rolul tragic al fiului în vârstă de 17 ani al scriitorului Rudyard Kipling, trimis pe front în timpul Primului Război Mondial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici