Daniela Crudu va intra în echipa lui Dan Capatos de la "Un Show Păcătos"

Daniela Crudu va intra în echipa lui Dan Capatos, care prezintă emisiunea "Un Show Păcătos", difuzată de luni până joi, între orele 23.45 - 01.00, pe postul Antena 1, informează un comunicat al trustului Intact.

200 afișări
Imaginea articolului Daniela Crudu va intra în echipa lui Dan Capatos de la "Un Show Păcătos"

Daniela Crudu va intra în echipa lui Dan Capatos de la "Un Show Păcătos" (Imagine: Liviu Adascalitei/Mediafax Foto)

"Dacă am reuşit să o transformăm pe Bianca în cea mai de succes asistentă de televizune, în mod clar, sosirea Danielei este o provocare cel puţin la fel de mare. Sunt convins că telespectatorii vor descoperi o altă Daniela având în vedere că va evolua într-un format mult mai liber. O primim cu braţele deschise şi sunt sigur că vom face o super echipă", a declarat Dan Capatos.

Daniela Crudu nu va mai apărea în emisiunea "Neatza cu Răzvan si Dani" de la Antena 1, dar rămâne sub contract cu postul TV şi va lucra la emisiunea "Un Show Păcătos".

Dani Oţil a anunţat, marţi dimineaţă, la "Neatza cu Răzvan şi Dani", că Daniela Crudu, colega lor, nu va mai lucra la matinal.

Pe de altă parte, luni seară, la emisiunea "Un Show Păcătos" de la Antena 1, Dan Capatos şi-a exprimat dorinţa de a o avea pe Daniela Crudu în echipă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici