Danny DeVito şi Arnold Schwarzenegger,ataşaţi de ideea realizării unei continuări a filmului "Twins"

Danny DeVito spune că atât el, cât şi bunul lui prieten Arnold Schwarzenegger sunt foarte ataşaţi de ideea realizării unei continuări a filmului de comedie "Gemenii/ Twins" (1988), în care cei doi actori au interpretat doi fraţi, care se regăsesc la maturitate, după ce au fost separaţi la naştere.

457 afișări
Imaginea articolului Danny DeVito şi Arnold Schwarzenegger,ataşaţi de ideea realizării unei continuări a filmului "Twins"

Danny DeVito şi Arnold Schwarzenegger,ataşaţi de ideea realizării unei continuări a filmului "Twins"

Din distribuţia noului film, aflat în continuare doar în faza de proiect, ar putea face parte şi actorul Eddie Murphy, ce ar urma să interpreteze rolul celui de-al treilea frate al celor doi protagonişti, informează Reuters.

Comedia "Gemenii" a avut un succes uriaş în 1988, graţie situaţiilor comice şi a interpretărilor de excepţie ale celor doi actori, care au jucat rolurile unor gemeni - unul înalt, blond, savant şi naiv, iar celălalt scund, cu chelie şi care se ocupă cu furtul de autoturisme.

"Cât despre posibilitatea de a face «Triplets» («Tripleţii», titlul vehiculat al noului film, n.r.) cu Arnie - da, vorbim despre asta de ceva vreme, toată lumea vrea să facă filmul, trebuie doar să găsim timpul necesar pentru asta", a spus Danny DeVito. "Eddie Murphy ar putea să ni se alăture, să joace rolul celui de-al treilea frate, născut odată cu noi, dar separat după naştere", a mai spus acesta.

Danny DeVito, care a mai jucat alături de Arnold Schwarzenegger în comedia "Gravidul/ Junior", din 1994, a făcut această dezvăluire la o gală organizată la Londra de fundaţia regretatului actor Paul Newman, SeriousFan Children's Network.

Discuţiile despre o continuare a comediei "Twins" există de mai mulţi ani, însă acest proiect a înregistrat deocamdată puţine progrese.

Arnold Schwarzenegger, fost culturist profesionist care a revenit în industria cinematografică după încheierea mandatului său de guvernator al statului California, în 2011, a făcut comentarii similare despre proiectul "Triplets". În acest an, starul hollywoodian de origine austriacă a declarat pentru The New York Times că este "foarte pasionat" de acest proiect.

Născut în 1944, în New-Jersey, Danny DeVito s-a făcut remarcat în multe filme de succes, precum "Zbor deasupra unui cuib de cuci", "Gemenii", "Batman se întoarce" şi "L.A. Confidential". Actorul american a trecut de câteva ori şi în spatele camerei de filmat, regizând mai multe comedii, printre care "Războiul rozelor" (1990), pentru care a fost nominalizat la premiul Ursul de Aur, la Festivalul de Film de la Berlin, şi "Arunc-o pe mama din tren". În 2001, Danny DeVito a fost nominalizat la premiile Oscar şi BAFTA în calitate de producător al filmului "Erin Brockovich", iar în 1993, a fost nominalizat din nou la Ursul de Aur, pentru filmul "Hoffa". Totodată, el a fost nominalizat de cinci ori la premiile Emmy, trofeu pe care l-a câştigat pentru rolul din serialul "Taxi" (1981). Tot de cinci ori a fost nominalizat la premiile Globul de Aur, distincţie cu care a fost recompensat în 1980, pentru rolul din acelaşi serial "Taxi". În 2011, DeVito a primit o stea pe Walk of Fame.

Fost culturist profesionist, Arnold Schwarzenegger a câştigat de cinci ori titlul de Mister Universe, dar şi un Glob de Aur, în 1977, cu rolul din filmul "Stay Hungry". A devenit celebru cu rolul din franciza "Terminator", în care a interpretat un robot trimis din viitor. Starul hollywoodian, care a jucat şi în al cincilea film din franciza "Terminator", lansat în vara acestui an, a acceptat să apară în multe pelicule, încercând să îşi reclădească o carieră de succes la Hollywood, după ce şi-a încheiat mandatul de guvernator al statului american California.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici