Dansez pentru tine: Dansul minorităţilor şi freestyle, în prima ediţie din sezonul al 11-lea

Cel de-al 11-lea sezon al emisiunii "Dansez pentru tine" începe vineri, la ora 20.30, la Pro TV, primele stiluri din concurs fiind dansul minorităţilor şi freestyle, informează televiziunea.

158 afișări
Imaginea articolului Dansez pentru tine: Dansul minorităţilor şi freestyle, în prima ediţie din sezonul al 11-lea

Dansez pentru tine: Dansul minorităţilor şi freestyle, în prima ediţie din sezonul al 11-lea

Entorse, ligamente ciupite, inflamaţii, dureri intercostale, vânătăi şi febră musculară sunt doar câteva dintre problemele cu care se confruntă concurenţii noului sezon "Dansez pentru tine" înainte de debutul competiţiei visurilor.

Vineri, de la 20.30, în prima ediţie din sezonul al 11-lea al emisiunii "Dansez pentru tine", perechile concurente vor fi nevoite să uite de dureri şi emoţii, să-şi spună jurămintele în faţa partenerilor şi să danseze în faţa juriului, format din Mihai Petre, Wilmark, Cornel Patrichi, Emilia Popescu şi Beatrice Rancea, primele două stiluri din concurs: dansul minorităţilor şi freestyle.

Într-un platou care va îmbrăca haine noi, de primăvară, cu motive pascale, cu două gazde calde şi profesioniste precum Ştefan Bănică şi Iulia Vântur, perechile concurente îşi vor spune pentru prima dată în faţa telespectatorilor povestea în paşi de dans.

Pe lângă emoţiile copleşitoare, fiecare dintre ei a bifat accidentări şi dureri din cauza muncii intense de la antrenamente peste care încearcă să treacă cu gândul la competiţia lungă şi nobilă în care au intrat. Astfel, pe lângă fisura de coastă, Lavinia are o inflamaţie a ligamentelor şi probleme cu calcaneul. Augustin Viziru are piciorul umflat din cauza unei entorse la gleznă. Costin Sforaru are probleme cu muşchiul peronian şi cu tibia, iar partenera sa, Mădălina, are ligamentele colaterale de la genunchi ciupite. Roxana Ionescu are întindere şi dureri intercostale. Corina Bud are o febră musculară insuportabilă. Corina Caragea are picioarele parcă ciuruite de vânătăi şi dureri de călcâie. Claudia, partenera lui Cove, are probleme şi dureri foarte mari de genunchi, iar Florin Piersic a repetat până la epuizare stilurile primei ediţii alături de partenera sa Alina.

În urma primei ediţii a emisiunii, două dintre perechile concurente vor simţi deja gustul amar al condamnării la duel, iar restul perechilor îşi vor încerca norocul trăgând la sorţi unul dintre stilurile de dans din ediţia a doua a emisiunii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici