DANSEZ PENTRU TINE: Peste 500 de aspiranţi au participat la preselecţiile pentru noul sezon - FOTO

Peste 500 de aspiranţi au participat, duminică, în Bucureşti, la preselecţiile pentru "Dansez pentru tine", cu speranţa că vor ajunge să concureze în cel de-al XIV-lea sezon al emisiunii de la Pro TV, informează postul de televiziune.

227 afișări
Imaginea articolului DANSEZ PENTRU TINE: Peste 500 de aspiranţi au participat la preselecţiile pentru noul sezon - FOTO

DANSEZ PENTRU TINE: Peste 500 de aspiranţi au participat la preselecţiile pentru noul sezon

Forfota şi emoţiile au cuprins, duminică, hotelul Ramada Parc din Capitală. Veniţi din toate colţurile ţării, cei care speră să obţină un loc în ringul visurilor de la Pro TV au venit să demonstreze că ştiu să lupte în paşi de dans pentru un vis arzător. Peste 500 de oameni s-au înscris la preselecţiile pentru cel de-al XIV-lea sezon al emisiunii "Dansez pentru tine", fie pe pagina oficială care a găzduit înscrierile, fie direct la faţa locului.

"Se pare că anul ăsta avem dansatori foarte buni şi asta pentru că noi de peste şapte ani tot creştem nivelul acestui tip de mişcare, prin tot ceea ce se vede la «Dansez pentru tine». Ne bucurăm că am avut o contribuţie atât de importantă şi pentru toţi am un singur sfat: Dansaţi, dansaţi şi iar dansaţi!", a declarat Edi Stancu, prezent şi el la preselecţii pentru a testa aptitudinile aspiranţilor la un loc în ringul visurilor.

Cocuţa, Bogdan Boantă şi Vova au venit şi ei pentru a-i susţine pe participanţi şi pentru a le da câteva sfaturi numai bune de urmat.

Orşova, Iaşi, Botoşani, Oradea, Hunedoara, Arad, Galaţi, Brăila, Focşani şi Câmpina sunt doar câteva dintre oraşele din care pasionaţii de dans au plecat duminică de dimineaţă cu sufletul deschis pentru a participa la preselecţiile show-ului, desfăşurate în Bucureşti. Pe cât sunt de diferite visurile pentru care speră să aibă şanse să lupte prin dans, pe atât de arzătoare este dorinţa de a le vedea aievea.

Fie că vor să-şi ajute părinţii, să-şi salveze de suferinţă un apropiat, să-şi deschidă propria şcoală de dans sau să găsească resursele financiare pentru continuarea studiilor, cu toţii ştiu că la "Dansez pentru tine" au marea şansă ca visul lor să facă cel mai important salt: de la dorinţă la împlinire.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici