DANSEZ PENTRU TINE, sezonul 14: Elena de la Mandinga, eliminată din competiţie. Care sunt noile echipe intrate la DUEL în ediţia a patra - VIDEO

În ediţia a patra a concursului "Dansez pentru tine", telespectatorii au avut parte de coregrafii impresionante la proba dansului în ploaie, dar şi de un duel strâns care a adus o nouă eliminare din competiţie: publicul a hotărât, prin vot, că Elena Ionescu şi "Freek" au fost mai puţin pregătiţi decât Iulia şi Dima Trofim.

3206 afișări
Imaginea articolului DANSEZ PENTRU TINE, sezonul 14: Elena de la Mandinga, eliminată din competiţie. Care sunt noile echipe intrate la DUEL în ediţia a patra - VIDEO

DANSEZ PENTRU TINE, sezonul 14: Elena de la Mandinga, eliminată din competiţie. Care sunt noile echipe intrate la DUEL în ediţia a patra (Imagine: Pro Tv)

"De Freek o să mai auziţi, o să avem multe proiecte împreună. Mă bucur că am fost aici şi mulţumesc întregii echipe", a spus Elena Ionescu.

Adrian Baranga, zis şi Freek, va deveni coregraful formaţiei Mandinga, a anunţat cântăreaţa, care a rămas impresionată de talentul partenerului său de dans.

VIDEO: Cum au dansat cele două perechi la duel

Sore şi partenerul ei, Dark, au fost prima pereche care a dansat în ploaie. Prestaţia lor a fost extrem de apreciată de juraţi, inclusiv de exigentul Mihai Petre, deşi rochia i-a jucat feste cântăreţei în timpul mişcărilor mai energice.

VIDEO: Prestaţia lui Sore şi a lui Dark

Clasamentul perechilor după ediţia a patra:

1. Ilinca Vandici şi Ştefan Răzvan Marton - VIDEO

2. Dima Trofim şi Iulia Clisu

3. Sore şi George Trascău

Echipele care intră la duel săptămâna viitoare sunt:

Dana Matei şi Giani Kiriţă

Ruby şi Alexandru Ciobanu

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici