David Beckham, sărit de la organizarea nunţii fiului său, Brooklyn, cu actriţa miliardară Nicola Peltz

  • Nunta a fost amânată din cauza pandemiei.
  • Dintre familiie Beckham şi Peltz, mai bogată este familia fetei.
  • Evenimentul monden de bază va avea în SUA, în Anglia urmând să se desfăşoare o ceremonie restrânsă.
5744 afișări
Imaginea articolului David Beckham, sărit de la organizarea nunţii fiului său, Brooklyn, cu actriţa miliardară Nicola Peltz

Brooklyn, fiul cel mare al lui David Beckham, se căsătorească cu actriţa miliardară Nicola Peltz

Fiul cel mare al Victoriei şi al lui David Beckham, Brooklyn, urmează să se căsătorească cu actriţa miliardară Nicola Peltz. Tânărul cuplu s-a logodit în urmă cu un an, dar din cauza pandemiei au amânat nunta. 

După cum au dezvăluit surse apropiate de soţii Beckham, "Peltz intenţionează să ofere actriţei o nuntă fastuoasă, care i-a făcut pe David şi (mai ales) pe Victoria să se simtă excluşi de la pregătiri”.

Beckham este responsabil de organizarea unei ceremonii intime care va avea loc în Anglia, în timp ce familia miresei pregăteşte un eveniment cu invitaţi şi contacte VIP, pentru o mare petrecere în Statele Unite. Dintre cele două familii, Beckham nu este cea mai bogată. 

Vic ştie că la nunta din Statele Unite sunt literalmente doar oaspeţi şi că familia Peltz va susţine marele spectacol. Amândoi ştiu că ceremonia din Statele Unite este cea principală".

Aceeaşi sursă a dezvăluit că au existat unele probleme între cuplu şi rudele lor din cauza organizării evenimentului monden: „Amândoi sunt puţin supăraţi că părinţii lor par să preia controlul şi acum vor să ia decizii pentru ei înşişi. Au existat unele neînţelegeri, dar cei doi tineri au precizat că de acum înainte vor lua toate deciziile”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici