David Bisbal, în concert la Sala Palatului pe 22 aprilie. Care sunt preţurile biletelor - VIDEO

Cântăreţul de muzică latino David Bisbal va susţine un concert la Sala Palatului din Bucureşti, pe 22 aprilie, potrivit unui comunicat. Artistul spaniol, însoţit de formaţia sa de instrumentişti, pregăteşte pentru fanii din România un show live, plin de energie.

774 afișări
Imaginea articolului David Bisbal, în concert la Sala Palatului pe 22 aprilie. Care sunt preţurile biletelor - VIDEO

David Bisbal, în concert la Sala Palatului pe 22 aprilie. Care sunt preţurile biletelor (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Acordurile latino, ideale pentru dans, se vor completa cu balade, care vor evidenţia calităţile vocale ale lui Bisbal.

Publicul român se va putea bucura de ritmurile celebrelor hit-uri "Buleria" sau "Corazon Latino", dar şi de single-urile incluse pe ultimele sale albume, "Premonicion" şi "Sin Mirar Atras".

David Bisbal a concertat pentru prima dată în România în decembrie 2008, când peste 4.000 de spectatori din toată ţara l-au acompaniat pe tot parcursul recitalului.

David Bisbal şi-a început cariera în urmă cu zece ani, timp în care a lansat patru albume, care au înregistrat vânzări de peste 5 milioane de discuri. Artistul spaniol a fost numărul 1 în Spania, Statele Unite, Argentina şi Mexic, palmaresul său internaţional însumând peste 50 de premii, între care un Latin Grammy şi mai multe Billboard Latino.

David Bisbal a devenit în foarte scurt timp o vedetă internaţională de primă mărime, un adevărat icon al muzicii latine. A fost nevoie doar de doi ani şi de un disc pentru ca Spania şi America Latină să fie la picioarele lui. I-au urmat, apoi, Europa şi Statele Unite.

Biletele se găsesc online pe www.vandbilete.ro, www.bilete.ro, www.blt.ro, www.eventim.ro, www.ticketpoint.ro, www.biletoo.ro şi la Sala Palatului, Teatrul Naţional de Operetă "Ion Dacian", Teatrul de Comedie, Teatrul Foarte Mic, Staţia de Metrou Unirii 1, Magazinele Diverta, Magazinele Germanos, Carrefour, Oficiile Poştei Române semnalizate Bilete.ro.

În funcţie de categorie, preţul unui bilet este de: 400 de lei la categoria Super VIP, 350 de lei la categoria VIP, 250 de lei la categoria I, 150 de lei la categoria a II-a, 100 de lei la categoria a III-a. Biletele la categoria Super VIP se vând exclusiv prin www.vandbilete.ro.

Concertul susţinut de David Bisbal în România face parte din seria evenimentelor derulate în cadrul proiectului naţional cultural "Artă Contra Drog" 2012, iniţiat de CIADO România.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici