David Guetta concertează pe 15 octombrie la Romexpo - VIDEO

Unul din cei mai celebri reprezentanţi ai muzicii electronice, David Guetta, concertează la Bucureşti pe 15 octombrie, la Romexpo, în cadrul seriei de evenimente internaţionale Deadcode Production "Diamond Series", care include şi concerte la Bratislava, Debrecen şi Praga, informează un comunicat.

123 afișări
Imaginea articolului David Guetta concertează pe 15 octombrie la Romexpo - VIDEO

David Guetta concertează pe 15 octombrie la Romexpo (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Evenimentul va avea loc la Romexpo, una dintre cele mai mari săli din România, unde va fi folosit un sistem de sonorizare de nivel mondial şi o tehnică de lumini care cuprinde o serie de elemente vizuale unicat.

Datorită succesului imens al celui de-al patrulea album semnat David Guetta - "One Love", apărut în august 2009 -, turneul de succes al acestuia continuă. Discul, la care au contribuit staruri precum membrii trupei Black Eyed Peas, Akon şi Kelly Rowland, se menţine în fruntea clasamentelor de vânzări şi al pieselor dance, cele mai bune cântece fiind difuzate permanent de radiourile şi televiziunile muzicale.

Pentru concertul din 15 octombrie, biletele pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Orange şi Vodafone, Domo, librăriile Humanitas şi Cărtureşti) şi de pe www.eventim.ro.

Primele 1.000 de bilete vor avea un preţ special de 95 de lei, următoarele bilete, până la cel cu numărul 5.000, fiind puse în vânzare la preţul de 110 lei. După epuizarea celor 5.000 de bilete, tichetele cumpărate în avans până în ziua evenimentului vor costa 120 de lei, iar la intrare vor fi disponibile la preţul de 135 de lei.

Organizatorii au scos la vânzare şi bilete VIP, în număr limitat. Posesorii biletului Gold VIP, în valoare de 300 de lei, pot savura evenimentul din spaţiul special amenajat lângă scenă, cu băuturi speciale, iar cei care achiziţionează biletul Silver VIP, în valoare de 160 de lei, vor avea un loc asigurat în galeria de vizavi de scenă.

Evenimentul este organizat de Deadcode Production, în parteneriat cu Festivalul Peninsula.

David Guetta este producător şi DJ francez. Guetta a lansat până în prezent patru albume: "Just a Little More Love" (2001), "Guetta Blaster" (2004), "Pop Life" (2007) şi "One Love" (2009). De-a lungul timpului, acesta a colaborat cu numeroşi artişti, printre care Britney Spears, Akon, Chris Willis, Kelly Rowland, Lil' Wayne, Kelis, Madonna, Kid Cudi, Estelle, Fergie, Amy Palmer, K'naan, will.i.am, LMFAO, Dane Bowers, Flo Rida şi Shakira.

David Guetta a fost nominalizat la patru premii Grammy şi a primit trofeul pentru melodia "When Love Takes Over" (feat. Kelly Rowland). De asemenea, la International Dance Music Awards, Guetta a fost nominalizat la 10 categorii, ieşind învingător la patru din ele - cel mai bun producător, cel mai bun DJ european, cea mai bună piesă pop dance şi cel mai bun album.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici