Debra Messing tachinează fanii în legătură cu o posibilă revenire a serialului "Will & Grace"

După o reunire a celor patru actori din serialul "Will and Grace", Debra Messing (actriţa din rolul principal - Grace Adler) a share-uit pe Instagram un filmuleţ care tachinează o posibilă întoarcere a comediei.

231 afișări
Imaginea articolului Debra Messing tachinează fanii în legătură cu o posibilă revenire a serialului "Will & Grace"

Debra Messing (Imagine: Hepta)

În weekend-ul trecut gaşca din serialul "Will and Grace" – Debra Messing, Eric McCormack, Megan Mullally, Sean Hayes – s-a reunit în cadrul show-ului de comedie al lui Nick Offerman (soţul actriţei Megan Mullally care în serial a interpretat rolul zăpăcitei secretare Karen Walker), unde au făcut prima lor fotografie împreună după zece ani.

În cursul zilei de luni, 26 septembrie, Debra Messinga distribuit pe Instagram un "trailer" pentru un proiect misterios, oferind un mesaj (ascuns) care precizează "Will & Grace s-au întors" ("Will & Grace is back"), relatează usmagazine.com şi celebuzz.com.

 

A video posted by Debra Messing (@therealdebramessing) on

La fel, şi restul echipei au bombardat reţelele de socializare cu tot felul de poze şi mesaje criptate, care ar putea reprezenta indicii că urmează un sezon de "comeback".

Publicat în urmă cu 21 de ore, filmuleţul a adunat pe pagina de Instagram a actriţei Debra Messinga 21.600 de vizualizări şi peste 500 de comentarii. Nu există alte detalii care să fi fost dezvăluite cu excepţia acestui teaser, dar fanii cu siguranţă s-au entuziasmat.

Pe parcursul weekend-ului întreaga gască a tachinat fanii publicând poze de pe platoul original al serialului, agitându-i şi facându-i pe aceştia sa se întreabe dacă nu cumva urmează o producţie exclusivă Netflix, având în vedere acestă perioadă a relansărilor (de exemplu, "Gilmore Girls" sau "Fuller House").

Potrivit news.com, cei patru actori s-au întâlnit pentru un nou anunţ de zece minute în care au abordat şi subiectul alegerilor prezidenţiale din SUA şi pentru a încuraja telespectatorii să folosească votul lor cu înţelepciune: 

Serialul Will & Grace a luat sfârşit în mai 2006, după opt sezoane.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici