Decesul lui Jett Travolta, provocat de "tulburări cerebrale" (Galerie Foto)

Jett Travolta, fiul actorului american John Travolta, a decedat, vineri, din cauza unei "tulburări cerebrale", a declarat un reprezentant al biroului de servicii funerare din Bahamas, după autopsie.

1139 afișări
Imaginea articolului Decesul lui Jett Travolta, provocat de "tulburări cerebrale" (Galerie Foto)

Decesul lui Jett Travolta, provocat de "tulburări cerebrale" (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Autorităţile din Bahamas nu au făcut publice rezultatele autopsiei, efectuată în prezenţa medicului familiei Travolta. Inspectorul de poliţie Reginald Ferguson a declarat că rezultatele autopsiei nu vor fi date publicităţii, deoarece cazul nu este unul de natură penală.

Keith McSweeney, directorul casei de pompe funebre Restview Memorial Mortuary din Freeport, unde corpul adolescentului a fost trimis pentru autopsie, a declarat presei că pe certificatul de deces al lui Jett Travolta apare menţiunea "tulburare cerebrală" la secţiunea "cauza decesului".

Jett, în vârstă de 16 ani, suferise o serie de crize cerebrale în trecut. El a fost găsit fără cunoştinţă în baia reşedinţei de vacanţă a familiei sale din Old Bahama Bay, din Bahamas, în cursul dimineţii de vineri. Decesul a fost pronunţat după ce Jett a fost transportant cu o ambulanţă la spitalul Rand Memorial din Freeport.

GALERIE FOTO


Funeraliile lui Jett Travolta vor avea loc în localitatea Ocala, din Florida, Statele Unite, în cursul acestei săptămâni.

John Travolta, în vârstă de 54 de ani, este actor, dansator şi cântăreţ şi este cunoscut pentru rolurile sale din filme precum "Febra de sâmbătă seara" şi "Pulp Fiction", pentru care a fost nominalizat la premiile Oscar. De asemenea, a câştigat un premiu Globul de Aur pentru rolul din filmul "Un mafiot la Hollywood". Este căsătorit cu actriţa Kelly Preston, în vârstă de 46 de ani, din 1991.

Citeşte şi:

Travolta a vorbit despre decesul fiului său

Fiul lui John Travolta a murit

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici