Decesul rockerului Scott Weiland, cauzat de toxicitatea narcoticelor consumate de artist

Decesul rockerului american Scott Weiland, care a murit pe 3 decembrie, la vârsta de 48 de ani, a fost unul accidental, fiind cauzat de toxicitatea narcoticelor şi medicamentelor consumate de acesta, au declarat reprezentanţii Hennepin County Medical Examiner, citaţi de Reuters.

244 afișări
Imaginea articolului Decesul rockerului Scott Weiland, cauzat de toxicitatea narcoticelor consumate de artist

Decesul rockerului Scott Weiland, cauzat de toxicitatea narcoticelor consumate de artist (Imagine: AFP/Mediafax Foto)

Potrivit Hennepin County Medical Examiner, care s-a ocupat de stabilirea cauzelor morţii lui Scott Weiland, fostul solist al trupelor rock Stone Temple Pilots şi Velvet Revolver a consumat un amestec de narcotice şi medicamente, inclusiv cocaină, alcool şi ecstasy.

De asemenea, decesul acestuia a fost unul accidental, fiind cauza de toxicitatea acestui amestec de substanţe, au mai spus oficialii acestui centru.

Cântăreţul american, care împlinise vârsta de 48 de ani pe 27 octombrie, s-a confruntat în ultimii ani cu dependenţa de droguri şi alcool.

Rockerul american şi trupa sa, Scott Weiland and The Wildabouts, urmau să susţină în această lună un turneu care includea concerte în oraşele americane Reno, pe 18 decembrie, şi Napa, pe 19 decembrie.

În momentul decesului cântăreţului, pe 3 decembrie, trupa se afla în Minnesota, pentru o serie de concerte la Medina Ballroom. Potrivit site-ului TMZ.com, Scott Weiland a fost găsit decedat în autocarul de turneu al trupei sale.

La momentul respectiv, Poliţia americană a descoperit că autocarul de turneu al rockerului Scott Weiland era o veritabilă farmacie ambulantă, în acest vehicul fiind descoperită o gamă vastă de narcotice şi medicamente, precum cocaină, somnifere şi Viagra.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici