Decizie fără precedent: Două televiziuni din România au ajuns în instanţă. Care este motivul?

Televiziune a Pro TV a deschis o acţiune în instanţă contra postului România TV, dosarul fiind înregistrat la data de 26 octombrie, la Secţia a -IV-a civilă cu obiect „drept de autor şi drepturi conexe”.

521 afișări
Imaginea articolului Decizie fără precedent: Două televiziuni din România au ajuns în instanţă. Care este motivul?

Decizie fără precedent: Pro TV a dat în judecată România TV. Care este motivul?

Pro TV a dat în judecată atât Ridzone Computers, compania care operează licenţa România TV, cât şi RTV Satellite, cea pe care televiziunea de ştiri îşi desfăşoară activităţile.

Potrivit Paginademedia.ro, reprezentanţii Pro TV au declarat: „Acţiunea în instanţă face referire la folosirea recurentă a unor imagini PRO TV fără a obţine acordul nostru în prealabil. Nu vom face mai multe comentarii referitoare la acest subiect, pentru că investigaţia este în curs de desfăşurare, iar instanţa va decide.”

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, România TV a preluat cadre din emisiunea ”Gospodar fără pereche”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici