Declaraţiile şocante făcute de Harvey Weinstein, dezvăluite în documentele instanţei: „Jennifer Aniston ar trebui omorâtă”

Documente ale instanţei date publicităţii după ce Harvey Weinstein a fost găsit vinovat de juraţi arată că producătorul ar fi spus că „Jennifer Aniston ar trebui ucisă”.

43975 afișări
Imaginea articolului Declaraţiile şocante făcute de Harvey Weinstein, dezvăluite în documentele instanţei: „Jennifer Aniston ar trebui omorâtă”

Sursa foto: Profimedia

Izbucnirea mogulului de la Hollywood a avut loc atunci când un jurnalist i-a cerut să comenteze zvonurile potrivit cărora artista s-ar fi plâns că a fost agresată de Weinstein.

Producătorul a făcut remarca violentă într-un e-mail trimis unui jurnalist de la National Enquirer. Ulterior s-a dovedit că zvonurile erau neadevărate, dar reacţia producătorului a rămas în mediul online şi a reapărut după decizia juriului din New York.

Nu mai puţin de 1.000 de pagini au fost date publicităţii, documentele arătând şi că Weinstein a încercat să obţină ajutorul unor miliardari precum Jeff Bezos şi Michael Bloomberg, ca şi de la Ted Sarandos, de la Netflix, şi Tim Cook de la Apple, solicitându-le intervenţia prin „scrisori de sprijin”, pentru a evita să fie concediat de compania care îi poartă numele.

De asemenea, noile documente arată şi că Ben Affleck se număra printre cei suspectaţi de Weinstein că ar vorbi cu presa despre comportamentul sexual al producătorului.

Unul dintre investigatori a arătat că pe listă se găseau şi vedete precum Annabella Sciorra, Rose McGowan, Zelda Perkins, Lysette Anthony şi Rowena Chiu, care au şi dat publicităţii acuzaţiile la adresa lui Weinstein.

Weinstein a fost declarat vinovat în februarie de viol şi act sexual criminal.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici