Delia: Cea mai lungă dietă a durat două zile. Care este secretul vedetei pentru a slăbi, în "Ce se întâmplă, doctore?"

Numărul de iulie al revistei "Ce se întâmplă, doctore?", care a apărut, luni, pe piaţă, deschide cititorilor săi apetitul pentru vacanţă, iar prima invitaţie către relaxare o face Delia, care a pozat sexy, în costum de baie, la piscină, pentru cea mai citită revistă de sănătate şi frumuseţe.

259 afișări
Imaginea articolului Delia: Cea mai lungă dietă a durat două zile. Care este secretul vedetei pentru a slăbi, în "Ce se întâmplă, doctore?"

Delia: Cea mai lungă dietă a durat două zile. Care este secretul vedetei pentru a slăbi, în "Ce se întâmplă, doctore?"

Vedeta este pasionată de călătorii şi vorbeşte despre câteva dintre experienţele trăite departe de casă. "Africa e un tărâm pur, neatins de (prea multă) tehnologie, e sălbatic. Bineînţeles, mă refer la triburi, unde am şi fost. Ţin minte că mi-am filmat singură un videoclip în nişte triburi şi oamenii de acolo erau fascinaţi de faptul că eram albi, iar eu blondă. Îmi puneau mâna pe păr şi zâmbeau întruna", spune Delia, care deşi se prezintă impecabil nu este adepta curelor de slăbire ţinute pe termen lung.

"Nu am reuşit niciodată să ţin o dietă mai mult de două zile. Sunt o persoană plină de viaţă şi poate chiar gurmandă. Îmi place măcar să gust din ceva, iar asta nu face deloc bine într-o dietă. Poate sunt norocoasă şi cu un metabolism rapid. Dar, dacă trebuie să slăbesc, nu mănânc după ora 20.00 şi beau foarte multă apă", declară Delia.

Din numărul de iulie al revistei "Ce se întâmplă, doctore?"cititoarele pot afla adevărul despre curele de detoxifiere, iar nutriţionistul Mihaela Bilic realizează un calcul uluitor şi spune că între 20 şi 60 de ani consumăm nu mai puţin de 40 de tone de alimente.

Articole ample sunt dedicate serumurilor pentru piele, alimentelor ieftine care stimulează slăbirea şi sporturilor de vară, precum kite-ul.

Destinaţia de vacaţă recomandată în iulie de "Ce se întâmplă, doctore?" este Insula Corfu din Grecia.

În iulie, revista "Ce se întâmplă, doctore?" va fi distribuită împreună cu un exemplar de colecţie al revistei The One.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici