Delia Matache este fata din ceară în animaţia "Mune: Gardianul Lunii"

Cântăreaţa Delia Matache şi-a împrumutat vocea personajului Glim, o fetiţă din ceară, din filmul de animaţie "Mune: Gardianul Lunii/ Mune, le gardien de la lune" (2015), care va avea premiera în cinematografele din România pe 11 septembrie.

1177 afișări
Imaginea articolului Delia Matache este fata din ceară în animaţia "Mune: Gardianul Lunii"

Delia Matache (Foto: Adrian Stoicoviciu / Mediafax Foto)

"Mune este o poveste foarte drăguţă despre încrederea în sine, despre cât putem fi de puternici fără să ne dăm seama. Este o lume colorată şi frumoasă, în care am acceptat să intru pentru că, într-un fel sau altul, se aseamănă cu lumea mea. Sunt sigură că Glim o să fie primită cu braţele deschise de publicul din România", declară Delia Matache, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Actorul Dragoş Bucur este cel care dublează vocea personajului principal din animaţia "Mune: Gardianul Lunii", regizată de Benoît Philippon şi Alexandre Heboyan şi distribuită în România de Freeman Entertainment.

Producţia spune povestea unui univers în care ziua şi noaptea se află sub atenta grijă a unor gardieni legendari. Glim visează la aventuri şi uită că este făcută din ceară. Se va topi, dacă se apropie prea mult de Soare, şi va îngheţa în aerul rece al nopţii. Astfel, îşi petrece tot timpul studiind astrologia, fizica şi legendele planetei. Însă, când Soarele şi Luna dispar, Glim decide să pornească în cea mai mare aventură alături de doi noi gardieni.

Aceasta se va îndrăgosti de Mune, un mic spiriduş al nopţii, care este ales să devină Gardianul Lunii, spre surprinderea tuturor. În ciuda unei staturi deloc impunătoare şi a lipsei sale de experienţă în coordonarea unei echipe, simpaticul personaj trebuie să ghideze Luna în noapte şi să vegheze asupra Lumii Viselor. Însă, când novicele şi inocentul Mune pierde Luna din greşeală, echilibrul planetei este în pericol, iar Soarele cade în mâinile lui Necross, lordul lumii subterane.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici