Demi Moore are o nouă relaţie: Cine este partenerul actual al actriţei - FOTO

Demi Moore are o nouă relaţie de la despărţirea de Ashton Kutcher, ce i-a produs actriţei o depresie puternică şi a cauzat internarea acesteia într-o clinică de reabilitare.

12113 afișări
Imaginea articolului Demi Moore are o nouă relaţie: Cine este partenerul actual al actriţei - FOTO

Demi Moore (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

După ce Ashton Kutcher a fost văzut în presă alături de actuala sa parteneră, actriţa Mila Kunis, fosta soţie a acestuia, Demi Moore, a ieşit în public cu noul său iubit, relatează Huffington Post.

Noul partener al lui Demi Moore este actorul de origine neo-zeelandeză Martin Henderson, în vârstă de 37 de ani.

Şi de această dată Demi Moore (49 de ani) şi-a ales un iubit mai tânăr, iar diferenţa de vârstă dintre cei doi este considerabilă, de 12 ani.

Demi Moore şi Ashton Kutcher au anunţat că divorţează în luna noiembrie a anului trecut, mariajul celor doi rezistând şase ani. După despărţire, Demi Moore a fost internată într-o clinică de reabilitare, pe care a părăsit-o în luna aprilie a acestui an.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici