Demi Moore, atrasă dintotdeauna de bărbaţii mai TINERI ca ea. Sărutul din tinereţe cu un adolescent de 15 ani - FOTO

Demi Moore a avut întotdeauna o atracţie faţă de persoanele de sex opus mai tinere decât ea, acest lucruu fiind demonstrat de o înregistrare din tinereţea actriţei.

5660 afișări
Imaginea articolului Demi Moore, atrasă dintotdeauna de bărbaţii mai TINERI ca ea. Sărutul din tinereţe cu un adolescent de 15 ani - FOTO

Demi Moore (Imagine: Mediafax foto/AFP)

În 1982, vedeta a fost surprinsă sărutându-l pe actorul Philip Tanzini, cu care juca în serialul "General Hospital", informează Daily Mail.

Evenimentul s-a produs la petrecerea organizată de Tanzini cu ocazia împlinirii vârstei de 15 ani, Demi Moore având 19 ani la acea vreme.

"Îl iubesc, este una dintre persoanele mele favorite", a susţinut actriţa în faţa camerei, pe atunci soţia lui Freddy Moore. "Îl iubesc pe Philip şi el este singurul de care sunt îndrăgostită", a continuat ea zâmbind.

"Ne vom căsători, apropo. Nu-l lăsaţi pe soţul ei să afle", a spus, în glumă, şi Tanzini.

"De-abia aştept. Este, într-adevăr, incredibil, îl iubesc pentru că mă face fericită", a răspuns Demi Moore.

Actriţa americană s-a despărţit de soţul său, Ashton Kutcher, cu 16 ani mai mic decât ea, în luna noiembrie. Cei doi au fost căsătoriţi timp de 6 ani.

Luni, vedeta a fost internată într-un spital din Los Angeles după ce a inhalat oxid de nitru. Iniţial s-a crezut că Demi Moore a fost internată din pricina consumului de droguri.

În timp ce fosta parteneră se afla în spital, Ashton Kutcher era în Sao Paolo, Brazilia, unde participa la Summer Soul Festival.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici