Designerul Agatha Ruiz de la Prada îşi prezintă noua colecţie miercuri, la Bucureşti

Creatoarea de modă spaniolă Agatha Ruiz de la Prada îşi prezintă noua colecţie, prêt-à-porter toamnă-iarnă, miercuri, la World Trade Plaza din Capitală, informează un comunicat.

462 afișări
Imaginea articolului Designerul Agatha Ruiz de la Prada îşi prezintă noua colecţie miercuri, la Bucureşti

Agatha Ruiz de la Prada (Imagine: Diana Iurkiewicz/Mediafax Foto)

Spectacolul de modă va avea loc miercuri, de la ora 20.00. Noua colecţie, toamnă-iarnă (AW) 2012-2013, debordează de culoare şi naturaleţe sofisticată, dar subliniază şi adevărata funcţionalitate. Modele geometrice voluminoase combinate cu cascade de linii drepte creează percepţia unor siluete în continuă mişcare.

Cu ocazia vizitei la Bucureşti, Agatha Ruiz de la Prada va fi invitată de onoare, marţi, la "Fashion Start" - evenimentul anual de modă susţinut de cei mai talentaţi studenţi de la Universitatea Naţională de Arte Bucureşti, desfăşurat la Cocor. Cu această ocazie, cunoscutul designer spaniol va dezvălui studenţilor o parte din secretele ascensiunii sale, dar şi tendinţele care dau tonul anul acesta în materie vestimentară. De marţi până joi, cinci dintre piesele din noua sa colecţie vor fi expuse la Galeria Designerilor Români din Cocor.

Agatha Ruiz de la Prada a intrat în lumea modei în 1981, cu prima colecţie de vestimentaţie feminină pe care a prezentat-o la Madrid. Astăzi, colecţiile ei revin mereu pe podiumurile de modă din Spania, Franţa, Italia, Columbia, Polonia, Grecia, Santo Domingo, Statele Unite, Mexic şi multe alte ţări.

Este a doua oară când Agatha Ruiz de la Prada îşi lansează o colecţie în România. Cu trei ani şi jumătate în urmă, designerul a prezentat la Bucureşti colecţia "Incredible Nice", primăvară-vară 2009.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici