Dezvăluire de ultimă oră: George Lucas, "implicat" în producţia serialului "Game of Thrones"

Cineastul american George Lucas a făcut o vizită pe platourile serialului "Game of Thrones/ Urzeala Tronurilor", în timpul filmărilor pentru primul episod al ultimului sezon, relatează nme.com.

1101 afișări
Imaginea articolului Dezvăluire de ultimă oră: George Lucas, "implicat" în producţia serialului "Game of Thrones"

George Lucas, "implicat" în producţia serialului "Game of Thrones"

Dezvăluirea a fost făcută de creatorii producţiei, David Benioff şi Dan Weiss. "Când am aflat că George Lucas dorea să ne viziteze, ne-am gândit că este vorba despre o farsă. Ulterior, am fost foarte încântaţi şi emoţionaţi", a declarat Benioff într-un videoclip realizat în culisele serialului. Acesta a fost lansat după premiera ultimului sezon al serialului, care a avut loc duminică.

Regizorul episodului, David Nutter, a afirmat că implicarea lui George Lucas a fost foarte bună. Creatorul francizei "Star Wars/ Războiul Stelelor" a stat în scaunul regizorului şi a dat ocazional sfaturi actorilor Kit Harington şi Emilia Clarke, interpreţii personajelor Jon Snow şi Daenerys Targaryen. "Nu îţi dau nicio indicaţie, nu prea îmi pasă de tine, nu mă interesează ce se va întâmpla cu tine", i-a spus Lucas în glumă lui Harington, în cadrele surprinse pe platourile de filmare.

George Lucas este un fan al serialului "Game of Thrones", iar timpul petrecut de regizor la filmări a fost văzut de creatorii producţiei drept o sursă de inspiraţie neaşteptată.

Ultimul episod al serialului "Game of Thrones/ Urzeala Tronurilor" va fi difuzat pe 19 mai.

Încă de la lansare, în 2011, "Urzeala Tronurilor" a devenit un fenomen global şi cel mai iubit serial din istoria HBO. "Game of Thrones" a primit de-a lungul timpului foarte multe premii, inclusiv 47 de Primetime Emmy, cinci trofee din partea Sindicatului actorilor americani şi un Peabody Award.

Inspirat din seria de romane "A Song of Ice and Fire/Cântec de gheaţă şi foc", de George R.R. Martin, serialul "Urzeala tronurilor" are o acţiune amplasată într-un ţinut fictiv, numit Westeros. Magia, aventurile eroice şi elementele fantastice vin în completarea acţiunii din "Urzeala tronurilor".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici