Diana Dumitrescu este o fată de bani gata în animaţia "Justin şi cavalerii 3D" - VIDEO

Diana Dumitrescu este o fată de bani gata în animaţia "Justin şi cavalerii 3D", care va avea premiera în cinematografele româneşti pe 4 octombrie, informează MediaPro Distribution.

282 afișări
Imaginea articolului Diana Dumitrescu este o fată de bani gata în animaţia "Justin şi cavalerii 3D" - VIDEO

Diana Dumitrescu este o fată de bani gata în animaţia "Justin şi cavalerii 3D" (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Aflată la prima ei colaborare în cadrul unui proiect de animaţie, Diana Dumitrescu, protagonista telenovelei "Îngeri pierduţi", difizată la postul Acasă, poate fi admirată de vineri pe marile ecrane, în animaţia "Justin şi cavalerii 3D", un film distribuit în cinematografe din 4 octombrie de MediaPro Distribution.

"Experienţa a fost una foarte interesantă, de care m-am bucurat din plin. Cu această ocazie mi-am dat seama că mi-ar plăcea să văd animaţii realizate în România, special făcute pentru actorii noştri, cu replici originale, gândite în limba română. Abia aştept să văd cum prinde viaţă personajul meu pe marile ecrane, la premiera de sâmbăta aceasta", a declarat Diana Dumitrescu despre debutul său într-un film de animaţie.

Actriţa o interpretează în "Justin şi cavalerii 3D" pe Lara, o tânără fermecătoare şi la propriu de bani gata, pentru că tatăl său este cel care a inventat banii în Regat. Indiferenţa Larei faţă de Justin, nu-l afectează deloc pe eroul nostru, care este iremediabil îndrăgostit de ea. Asta până când Lara cedează farmecelor lui Sir Clorex, pe care ajunge să-l adore. Abia atunci Justin realizează că poate Lara nu este fata potrivită pentru el.

Alături de Diana Dumitrescu, au contribuit la realizarea dublajului în limba română a filmului "Justin şi cavalerii 3D": Cabral, Mircea Solcanu, Criss şi Vlad (trupa ONE), Florin Busuioc, Roxana Iliescu şi Irina Nistor.

Cu întâmplări amuzante, personaje haioase şi eroi nemaipomeniţi, animaţia "Justin şi Cavalerii 3D" este distribuită de MediaPro Distribution în premieră, din 4 octombrie, în cinematografele: CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex Băneasa, Cityplex (Constanţa, Tulcea şi Braşov), Cinema City (Cotroceni, Arad, Arad Galeria, Bacău, Baia Mare, Brăila, Cluj, Cluj Polus, Iaşi, Constanţa, Piteşti, Sun Plaza, Timişoara, Târgu-Mureş, Ploieşti), Cinema Arta (Târgu-Mureş), Patria (Craiova), Cinema "Florin Piersic" (Cluj), Premiera (Ploieşti), Cinema "Sergiu Nicolaescu" (Târgu-Jiu), Cinema Capitol (Oneşti), Cinema Colors 3D (Craiova), Cinema "Eugen Ionescu" (Slatina), Cinema Twins (Ploieşti), Cortina (Oradea), Cine Grand (Botoşani), Cinema Ostroveni (Ostroveni), Cinema Marcom (Buzău), Palace (Oradea), Cinema Grand Mall (Satu-Mare).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici