Diana Krall va concerta pe 30 iunie la Bucureşti

Cântăreaţa americană Diana Krall revine pe 30 iunie la Bucureşti, la Sala Palatului, într-un concert de promovare a celui mai recent album al său, "Glad Rag Doll", informează organizatorii, Events.

355 afișări
Imaginea articolului Diana Krall va concerta pe 30 iunie la Bucureşti

Diana Krall va concerta pe 30 iunie la Bucureşti (Imagine: Anita Vizireanu/Mediafax Foto)

Diana Krall a vândut peste 6 milioane de albume în Statele Unite ale Americii şi peste 15 milioane în întreaga lume. În 2009, revista Billboard a clasat-o pe locul secund în topul artiştilor de jazz ai ultimului deceniu. Este unul dintre cel mai bine vânduţi artişti ai timpului ei şi singura cântăreaţă cu opt materiale discografice care au debutat pe poziţii fruntaşe în top Billboard Jazz Albume. Are în palmares două premii Grammy şi opt premii Juno, nouă discuri de aur, trei de platină şi şapte cotate multi-platină.

"Glad Rag Doll", cel mai recent album al său, a fost lansat la sfârşitul lui 2012, în octombrie. Antrenant şi aventuros, discul explorează sunete, instrumente şi muzicieni noi. Albumul se dezvăluie ascultătorului în acel moment remarcabil când timpul dispare, iar muzica, legănatul, balansul şi tabuul se ciocnesc cu piese pline de dor şi regret. Toate sunt reînnoite în imaginaţia lui Krall. Artista îşi numeşte simplu creaţia "un album cu cântece şi dans".

"Am intrat cu toţii în studio ca şi cum piesele ar fi fost scrise ieri. Nu am vrut să fac piese pentru o perioadă anume sau o înregistrare nostalgică", spune Krall. De fapt, acestea sunt melodiile pe care Krall le-a contemplat de-a lungul întregii sale vieţi.

Diana Krall a colaborat cu designerul de costume Colleen Atwood, recompensată cu trei premii Oscar, şi cu renumitul fotograf Mark Seliger pentru a crea o serie de imagini frapante pentru noul album, inspirate de viziunea lui Alfred Cheney Johnston asupra fetelor Follies Ziegfeld din anii 1920.

Pe 30 iunie, accesul în sală va fi permis începând cu ora 19.00, iar spectacolul va începe la ora 20.00.

Biletele vor fi puse în vânzare joi şi sunt disponibile la preţurile de 450 de lei, 400 de lei, 300 de lei, 250 de lei, 180 de lei, 130 de lei şi 100 de lei, în funcţie de distanţa faţă de scenă. Tichetele pot fi cumpărate online, de pe www.eventim.ro, sau prin reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librariile Cărtureşti). În perioada de presale, 14 - 20 martie inclusiv, toate biletele, cu excepţia categoriei VIP, au reducere de 10%, costând 360 de lei, 270 de lei, 225 de lei, 162 de lei, 117 lei, respectiv 90 de lei.

Diana Krall a mai concertat la Bucureşti în noiembrie 2009.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici