Directorul Teatrului din Arad: Claudiu Bleonţ este un om liber

Laurian Oniga, directorul Teatrului "Ioan Slavici" din Arad, unde va fi jucat spectacolul "Căutându-l pe Shakespeare prin Richard al III lea", a declarat pentru MEDIAFAX că gestul lui Claudiu Bleonţ, de a se dezbrăca într-o conferinţă de presă, nu va afecta reprezentaţia de pe scena teatrului.

185 afișări
Imaginea articolului Directorul Teatrului din Arad: Claudiu Bleonţ este un om liber

Directorul Teatrului din Arad: Claudiu Bleonţ (Foto) este un om liber (Imagine: Publimedia/Mediafax Foto)

Laurian Oniga a spus că a discutat cu Claudiu Bleonţ, "ca între colegi", doar înainte de conferinţa de presă, organizată joi la Teatrul "Ioan Slavici" din Arad, în care actorul s-a dezbrăcat în faţa jurnaliştilor.

Totodată, Oniga a precizat că reprezentaţia spectacolului "Căutându-l pe Shakespeare prin Richard al III lea", programată pentru data de 8 martie, la Teatrul "Ioan Slavici" din Arad, nu va avea de suferit. "Gestul acesta nu are nicio legătură cu spectacolul. Nu mai există cenzură", a adăugat Laurian Oniga.

Directorul Teatrului "Ioan Slavici" din Arad a mai spus că Bleonţ este "un om liber, un actor important, care îşi asumă faptele".

Vezi ce spune actorul despre gestul său.

Vezi reacţia psihiatrului Cristian Andrei.

Actorul Claudiu Bleonţ şi-a dat jos chiloţii în faţa jurnaliştilor, la o conferinţă de presă pe care a susţinut-o, joi, la Arad, pentru promovarea unui spectacol.

Claudiu Bleonţ a susţinut o conferinţă de presă la Teatrul Clasic "Ioan Slavici" Arad, pentru a promova spectacolul "Căutându-l pe Shakespeare prin Richard al III-lea", iar în timpul discuţiilor cu jurnaliştii şi-a dat jos pantalonii şi chiloţii şi şi-a arătat penisul.

Bleonţ a făcut gestul în timp ce povestea despre starea de spirit pe care o are la vârsta actuală, afirmând că nu îi este jenă că "e aşa de mică" şi că "suntem o ţară de farseuri".

"V-am şocat sau am fost sincer?", i-a întrebat Bleonţ pe jurnaliştii care au fost de faţă.

Spectacolul "Căutându-l pe Shakespeare prin Richard al III lea" va fi jucat la Arad în 8 martie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici