Discursul unui deputat britanic, întrerupt de cravata sa - VIDEO

Un deputat britanic a fost nevoit să-şi prezinte scuzele după ce a fost întrerupt, în plin discurs în Camera Comunelor, de un cântec nepotrivit ce se auzea din cravata sa, informează AFP.

28 afișări
Imaginea articolului Discursul unui deputat britanic, întrerupt de cravata sa - VIDEO

Discursul unui deputat britanic, întrerupt de cravata sa

Nadhim Zahawi, deputat conservator, susţinea, miercuri seară, un discurs pe tema eliminării unei alocaţii destinate să încurajeze tinerii să studieze, un subiect serios şi care a stârnit polemici, când din cravata sa s-a auzit răsunând o melodie, amplificată de microfonul la care vorbea politicianul.

Foarte jenat, Zahawi a închis instrumentul şi a explicat că este vorba de cravata muzicală pe care o poartă în semn de sprijin faţă de o organizaţie de lupta contra cancerului.

După ce au încetat râsetele din public, vicepreşedintele Parlamentului l-a sfătuit pe deputat să "îşi aleagă mai bine" cravatele în viitor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici