Dispută în instanţă între Liam Gallagher şi fosta sa soţie: trebuie să împartă 16,2 milioane dolari

Rockerul Liam Gallagher, fostul solist al trupei Oasis, care a divorţat în anul 2014 de soţia lui, cântăreaţa Nicole Appleton, se luptă în instanţă pentru împărţirea averii lor, care este estimată la 16,2 milioane de dolari, potrivit contactmusic.com.

220 afișări
Imaginea articolului Dispută în instanţă între Liam Gallagher şi fosta sa soţie: trebuie să împartă 16,2 milioane dolari

Dispută în instanţă între Liam Gallagher şi fosta sa soţie: trebuie să împartă 16,2 milioane dolari

Liam Gallagher, fostul solist al trupei Oasis, şi Nicole Appleton, fostă cântăreaţă a trupei All Saints, au divorţat în aprilie 2014, după ce, în iulie 2013, rockerul a recunoscut că este tatăl unui copil rezultat în urma unei aventuri pe care a avut-o cu jurnalista americană Liza Ghorbani.

Liam Gallagher şi Nicole Appleton - care s-au despărţit după şase ani de mariaj şi care au împreună un fiu, Gene, în vârstă de 14 ani - s-au lansat după divorţ într-o bătălie judiciară pentru împărţirea averii fostului cuplu. Detaliile acestei dispute în instanţă au fost ţinute private până vineri, când judecătorul Martin O'Dwyer a decis că multe dintre deciziile sale pot fi făcute publice.

Astfel, vineri, Martin O'Dwyer a dezvăluit că a decis ca averea cuplului Liam Gallagher - Nicole Appleton, care este estimată la 16,2 milioane de dolari, ar trebui să fie împărţită în mod egal între cei doi cântăreţi.

Judecătorul şi-a arătat totodată îngrijorarea privind costurile mari ale acestei bătălii judiciare de lungă durată. Potrivit acestuia, cheltuielile de judecată depăşesc suma de 1,2 milioane de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici