DJ Khaled, Jay Z şi Future au reînviat hip-hop-ul american, în cel mai nou clip lansat - VIDEO

O mulţime de rapperi cunoscuţi au participat la filmările celui mai nou clip semnat DJ Khaled, pentru piesa "I got Keys". T.I, Swizz Beatz şi 2 Chainz sunt doar câteva dintre numele celor ce îşi fac apariţia în videoclip, informează contactmusic.com

1050 afișări
Imaginea articolului DJ Khaled, Jay Z şi Future au reînviat hip-hop-ul american, în cel mai nou clip lansat - VIDEO

DJ Khaled, Jay Z şi Future au reînviat hip-hop-ul american, în cel mai nou clip lansat - VIDEO (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

DJ Khaled împreună cu Jay Z şi Future au revoluţionat scena hip-hop-ului american. "I got Keys" este titlul celei mai noi piese pe care cei trei rapperi şi-au pus amprenta şi pentru care au filmat şi un clip.

Cum vorbim despre personaje cu o asemenea influenţă, precum Jay Z, era cumva ciudat dacă la filmări nu veneau şi alţi rapperi să îşi arate respectul faţă de cultura Hip-Hop.

Astfel, videoclipul piesei "I got Keys" dispune de atât de multe figuri cunoscute din industria Hip-Hop, că îţi este imposibil să te uiţi la el şi să nu cunoşti câteva personaje.

T.I, Swizz Beatz şi 2 Chainz sunt doar câteva dintre numele rapperilor ce apar în clip.

Piesa "I got Keys" este extrasă de pe al nouălea album de studio semnat de DJ Khaled. Acesta se numeşte "Major Key" şi este programat pentru lansare la sfârşitul lunii iulie.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici