Doi clienţi au fost daţi afară dintr-un restaurant pentru că purtau măşti. „Regula face parte din codul vestimentar al restaurantului”

Natalie Wester a povestit la CBS DFW, un post de televiziune local, experienţa pe care a avut-o alături de soţul ei, Jose, la Hang Time, un restaurant-bar din Rowlett, la 32 de kilometri de oraşul Dallas. Cei doi sunt complet vaccinaţi, dar poartă masca în interior, pentru a-şi proteja fiul de patru luni, care este imunocompromis.

8961 afișări
Imaginea articolului Doi clienţi au fost daţi afară dintr-un restaurant pentru că purtau măşti. „Regula <fără mască> face parte din codul vestimentar al restaurantului”

Doi clienţi au fost daţi afară dintr-un restaurant pentru că purtau măşti. „Regula face parte din codul vestimentar al restaurantului”

Ajunşi la restaurant, o chelneriţă le-a cerut să scoată măştile. „Chelneriţa s-a aşezat lângă mine şi mi-a spus: Managerul nostru mi-a spus să vin, pentru că sunt mai drăguţă decât el. Asta este politica localului, trebuie să va scoateţi măştile”, spune Natalie. Au refuzat, aşa că li s-a cerut să plece.
 
La fel ca multe alte state americane, Texas se străduieşte să facă faţă unui nou val de cazuri Covid. Însă guvernatorul Greg Abbott, care a fost infectat în august, a scos în afara legii obligaţia de a purta mască. Proprietarul restaurantului, identificat doar ca Tom, spune: „Simt că reacţia generală cu măştile este ridicolă”.
 
El spune că regula „fără mască” face parte din codul vestimentar al restaurantului şi îşi rezervă dreptul de a refuza clienţii.Nu există afişe de informare în interiorul restaurantui, dar personalul informează clienţii că trebuie să scoată măştile la intrare.
 
„Mi-am investit banii în această afacere, am depus efort şi nu vreau măşti aici”, spune prorietarul, care ar fi luat aceeaşi decizie chiar dacă ar fi ştiut că clienţii au un copil imunocompromis. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici