Doi copii, de 1 şi 3 ani, au supravieţuit singuri pentru câteva zile în apropierea unei autostrăzi, după ce mama lor a murit

Doi copii, cu vârste de 3 ani, respectiv 1 an, au supravieţuit pentru câteva zile într-o maşină, în urma unui accident. Mama lor, Lisa Holliman, în vârstă de 25 de ani, a fost găsită decedată în apropiere.

21788 afișări
Imaginea articolului Doi copii, de 1 şi 3 ani, au supravieţuit singuri pentru câteva zile în apropierea unei autostrăzi, după ce mama lor a murit

Sursa foto: Twitter @CBS6

„Nu concep să mă trezesc dimineaţa şi să nu o mai văd. Nu voi mai avea cum să vorbesc cu ea, să râd cu ea... copilul meu s-a dus”, a declarat tatăl femeii.

Poliţia l-a găsit pe băiatul cel mare plimbându-se singur pe o autostradă din Arkansas. Mai târziu i-au găsit şi fratele mai mic în maşina care era răsturnată într-o râpă.

„Nu este altceva decât un miracol. Este o binecuvântare de la Dumnezeu faptul că aceşti copii au putut supravieţui după accident”, a spus şeriful din Ouachita.

Copiii au fost încredinţaţi familiei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici