Doi lupi în căutare de hrană, filmaţi într-o pădure din Parcul Naţional Semenic | VIDEO

Doi lupi în căutare de hrană au fost filmaţi cu ajutorul unor camere de monitorizare a faunei, într-o pădure din Parcul Naţional Semenic - Cheile Caraşului.

2085 afișări
Imaginea articolului Doi lupi în căutare de hrană, filmaţi într-o pădure din Parcul Naţional Semenic | VIDEO

Doi lupi în căutare de hrană, filmaţi într-o pădure din Parcul Naţional Semenic | VIDEO

Potrivit Regiei Naţionale a Pădurilor - Romsilva, cei doi lupi în căutare de hrană au fost filmaţi într-o pădure din Parcul Naţional Semenic – Cheile Caraşului.

”Imaginile au fost captate de camerele de monitorizare a faunei amplasate de rangeri în locurile unde anterior au descoperit urmele lăsate de lupi”, arată sursa citată.

România are una dintre cele mai mari populaţii de lup din Europa.

Parcul Naţional Semenic – Cheile Caraşului, unul dintre cele 22 de parcuri naţionale şi natural administrate de Romsilva, are o suprafaţă de 36.214 hectare, fiind situat în sud-vestul ţării. Pe raza parcului există opt rezervaţii naturale, în zone de conservare specială, strict protejate.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici