Doi protagonişti din serialul Vikingii, la premiera românească a sezonului final: „Am crescut împreună”

Doi dintre protagoniştii serialului ”Vikings/ Vikingii” au venit la Bucureşti, joi, pentru lansarea ultimului sezon al seriei, şi s-au întâlnit cu fanii români pentru a vorbi despre încheierea poveştii personajelor lor: ”Într-un fel am crescut împreună”, a spus Georgia Hirst, care joacă rolul Torvi.

853 afișări
Imaginea articolului Doi protagonişti din serialul Vikingii, la premiera românească a sezonului final: „Am crescut împreună”

Doi protagonişti din Vikingii, la premiera românească a sezonului final: „Am crescut împreună”

Georgia Hirst şi Jordan Patrick Smith care interpretează rolurile Torvi şi Ubbe, în serialul ”Vikings” au dat autografe la Bucureşti şi s-au fotografiat cu fanii serialului.

”Când am început să joc în serial aveam 19 ani. Personajul meu avea 14-15 ani, acum, a ajuns să fie mult mai în vârstă decât mine. Într-un fel am crescut împreună. Am încercat să folosesc experienţe personale pentru a arăta ce i se întâmplă. Poate şi faptul că este atât de umană a transformat-o într-un personaj de care spectatorii sunt legaţi. Am învăţat multe de la personajul pe care l-am interpretat. Nici nu mai am cum să îmi imaginez că ar putea să joace altcineva acest rol. Simt că este a mea acum”, a spus Georgia Hirst, interpreta rolului Torvi, în serial.

”În funcţie de scenă aveam nevoie de perioade de timp diferite de pregătire. Pentru o bătălie, de exemplu, trebuia să exersez cel puţin câte o săptămână în care să mă pregătesc fizic pentru câteva ore pe zi. Când am început nu aveam cine ştie ce coordonare. Pe platou ziceai că sunt o girafă care aleargă cu picioarele şi mâinile în toate direcţiile”, a povestit actriţa la Bucureşti.

Serialul ”Vikings/ Vikingii” este produs de Michael Hirst pentru canalul History. Seria a debutat în 2013 şi joi a fost lansat al şaselea şi ultimul sezon. Printre surprizele ultimelor 20 de episoade se numără şi faptul că regia unuia dintre ele i-a fost încredinţată actriţei Katheryn Winnick, interpreta Lagerthei. Urmaşii lui Ragnar, Bjorn, Ubbe şi Hvitserk continuă să îşi caute propriile drumuri în legendă după alungarea fratelui lor Ivar Fără-de-Oase, a cărui răzbunare începe să se profileze. Din distribuţia celui de-al şaselea sezon nu lipsesc Katheryn Winnick (Lagertha), Alexander Ludwig (Bjorn), Alex Høgh Andersen (Ivar Fără-de-Oase), Georgia Hirst (Torvi), Jordan Patrick Smith (Ubbe) şi Marco Ilsø ( Hvitserk).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici