Dolce şi Gabbana nu vor vinde celebra casă de modă. Brandul va lua sfârşit odată cu moartea lor

Designerii Domenico Dolce şi Stefano Gabbana, creatorii brandului Dolce & Gabbana, anunţă că nu vor vinde celebra casă de modă, cei doi refuzând toate ofertele. Mai mult, cunoscuţii creatori spun că după moartea lor nu îi va înlocui nimeni la conducerea companiei, existenţa acesteia luând sfârşit odată cu ei.

2673 afișări
Imaginea articolului Dolce şi Gabbana nu vor vinde celebra casă de modă. Brandul va lua sfârşit odată cu moartea lor

Dolce şi Gabbana nu vor vinde celebra casă de modă. Brandul va lua sfârşit odată cu moartea lor

Odata cu moartea noastră va lua sfârşit şi existenţa casei Dolce and Gabbana. Compania nu va mai exista după ce noi vom muri, nimeni nu va prelua D&G, spune Gabbana, 55 ani, într-un interviu pentru Corriere della Sera.

"Când ne-am despărţit, am stabilit că ar fi mai bine să împărţim totul, pentru că dacă, de exemplu, dacă aş primi o lovitură în cap, a doua zi s-ar confrunta cu cineva care nu a fost implicat în industrie, cum ar fi vărul meu, care ar putea distruge afacerea ", a spus Gabbana.

"Poţi să ai toţi banii din lume, dar dacă nu eşti liber, ce faci? Nu te duci în mormânt cu un sicriu plin cu bani ", a declarat la rândul său Dolce.

După decenii în care şi-au construit casa de modă şi au creat un brand puternic, Gabbana admite că nu are timp să îşi cheltuiască averea.

"Sunt prea ocupat să lucrez. Nu-mi pasă să devin mai bogat, scopul meu este de a avea succes ", a spus el.

Cei doi au mărturisit că au în continuare o legătură excepţională, chiar dacă nu mai formează un cuplu.

"Chiar şi astăzi, ceea ce este al meu este şi al lui şi invers", a spus Dolce. "Dacă se naşte o dragoste când eşti tânăr - pentru mine a fost prima experienţă, pentru el prima poveste de dragoste - este pură, totală", a încheiat acesta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici