Dorian Popa câştigă mai mult decât vloggerul Selly. Suma este enormă

  • Dorian Popa a făcut vâlvă recent după ce şi-a publicat veniturile realizate din activitatea sa video, pe Youtube.
  • Vedeta câştigă aproximativ 12.000 de euro din veniturile aduse de platforma video, ceea ce-l lansează în acest moment pe prima poziţie în topul câştigurilor din social media
  • Cea mai bună lună a fost august 2018 când a câştigat 22.000 de euro lunar conform estimărilor Youtubers.me
7657 afișări
Imaginea articolului Dorian Popa câştigă mai mult decât vloggerul Selly. Suma este enormă

Dorian Popa câştigă mai mult decât vloggerul Selly. Suma este enormă

Dorian Popa a făcut vâlvă recent după ce şi-a publicat  veniturile realizate din activitatea sa video, pe Youtube. Vedeta câştigă aproximativ 10.000 de euro din veniturile aduse de platforma video, ceea ce-l lansează în acest moment pe prima poziţie în topul câştigurilor din social media realizate de vedetele din România.

Astfel, Dorian Popa realziează aproape dublu faţă de vloggerul Selly, care câştigă aproximativ 5.500 de euro conform socialblade.com. Totuşi, sumele se pot mări în funcţie de concerte şi campanii publicitare pentru diverse branduri.

Totuşi, faţă de Selly, Dorian Popa beneficiază de suportul unor talent-show-uri la care a participat şi care l-au transformat într-o vedetă mondenă.

În august 2020, Dorian Popa a realizat venituri de 12.000 de euro, dar cea mai bună lună a fost august 2018 când a câştigat 22.000 de euro lunar conform estimărilor Youtubers.me

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici