Dorinţa a milioane de fani ar putea deveni realitate: Actorii din "Friends", în negocieri pentru un proiect special pentru HBO Max

Cei şase actori principali din distribuţia serialului de succes "Prietenii tăi/ Friends", Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry, Matt LeBlanc şi David Schwimmer, sunt în negocieri pentru un proiect TV special care va fi difuzat pe viitoarea platformă de streaming HBO Max.

381 afișări
Imaginea articolului Dorinţa a milioane de fani ar putea deveni realitate: Actorii din "Friends", în negocieri pentru un proiect special pentru HBO Max

Actorii din "Friends", în negocieri pentru un proiect special pentru HBO Max

În negocieri, care sunt abia la început, sunt implicaţi şi creatorii sitcom-ului, David Crane şi Marta Kauffman, potrivit The Hollywood Reporter.

În luna septembrie, s-au împlinit 25 de ani de la debutul serialului pe micile ecrane, iar fanii încă mai speră la o reuniune a celebrelor personaje.

De altfel, la sfârşitul lunii octombrie, actriţa americană Jennifer Aniston a anunţat că "lucrează la ceva" împreună cu colegii săi, iar declaraţia ei a stârnit entuziasmul fanilor.

Invitată în emisiunea vedetei TV Ellen DeGeneres, de pe postul TV NBC, actriţa în vârstă de 50 de ani a declarat: "Ne-ar plăcea să fie ceva acolo, dar nu ştim deocamdată ce înseamnă acel ceva. Aşa că încercăm. Lucrăm la ceva".

Anterior, Jennifer a spus că ea şi colegii de distribuţie nu au făcut un film inspirat din celebrul serial pentru că nu au dorit producătorii.

Serialul "Prietenii tăi/ Friends" a fost difuzat de postul NBC timp de 10 sezoane, între 22 septembrie 1994 şi 6 mai 2004. Sitcomul prezintă aventurile amuzante ale membrilor unui grup de prieteni din Manhattan şi a fost o rampă de lansare pentru cei şase actori din distribuţia sa: Jennifer Aniston, Courtney Cox, Matthew Perry, Matt LeBlanc, Lisa Kudrow şi David Schwimmer.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici