Două vloggeriţe au încercat dieta modelelor Victoria’s Secret. “Nu îi doresc asta nici celui mai mare duşman”

Două tinere au decis să încerce dieta modelelor, însă nu a durat mai mult de 4 zile.

4995 afișări
Imaginea articolului Două vloggeriţe au încercat dieta modelelor Victoria’s Secret. “Nu îi doresc asta nici celui mai mare duşman”

Două vloggeriţe au încercat dieta modelelor Victoria’s Secret. “Nu îi doresc asta nici celui mai mare duşman”

Candace Lowry şi Michelle Khare sunt două tinere care au vrut să experimenteze viaţa de model Victoria’s Secret. Totul a durat doar patru zile, însă acestea au fost un chin pentru cele două tinere, care au documentat totul şi au publicat înregistrările pe Youtube.

Se pare că, timp de nouă zile, Adriana  Lima nu consumă altceva în afară de shake-uri proteice cu pudră de ouă şi aproape patru litri de apă. Apoi, cu două zile înainte de marele show, ea bea doar 3,7 litri de apă, iar cu 12 ore înainte să defileze în lenjerie intimă, nu mai consumă nimic, nici măcar apă.

GALERIE FOTO

Tinerele au fost conştiente că această experienţă nu va fi deloc uşoară şi chiar dacă au respectat doar parţial dieta, acestea au spus la începutul înregistrării că ”nu recomandă nimănui dieta”. În prima zi, ele au mâncat fulgi de ovăz, albuş de ouă, felii de portocale şi iaurt. La sfârşitul zilei, Candace a mâncat o cină “plictisitoare” cu broccoli, quinoa şi piept de pui.

A doua zi, Michelle a început deja să se plângă că se simte foarte obosită, după o zi în care a mers la sală. În a treia zi, ea deja era într-o stare emoţională foarte proastă, după ce a consumat doar lichide. “Această dietă este teribilă şi nu îi doresc asta nici celui mai mare duşman”, a spus Michelle.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici