Dragnea: Mi-a fost drag că am fost cu Irina la Congres. Inelul nu era de logodnă, ci de 1 Martie

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni seara, că i-a fost ”drag” că la congresul extraordinar al partidului a fost însoţit de partenera sa de viaţă, Irina Tănase, ţinând să precizeze că ”încă” nu a cerut-o în căsătorie, iar inelul pe care aceasta îl purta era doar un cadou de 1 martie.

17205 afișări
Imaginea articolului Dragnea: Mi-a fost drag că am fost cu Irina la Congres. Inelul nu era de logodnă, ci de 1 Martie

“Pur şi simplu am decis să fie lângă mine la Congres (prietena sa – n.r.), fiind conştient (că va atrage atenţia -n.r), că nu trăiesc pe sub pământ. Am văzut că sunt discuţii şi de năşie. Bun, imaginaţia e slobodă, libertatea de exprimare, doamne ajută, domnule, n-am cerut-o încă (în căsătorie – n.r.). S-a vorbit despre acel inel. Este un inel, nu sunt zgărcit, nu e un inel scump, e un inel pe care i l-am cumpărat de 1 Martie, dar nu e de logodnă. E un inel frumos şi atât”, a declarat Liviu Dragnea la România TV.

El a fost însoţit la congresul extraordinar al partidului de partenera sa de viaţă, Irina Tănase.

„Mi-a fost drag că am fost cu Irina la Congres. Chiar mi-a fost drag”, a mai spus liderul PSD.

Citeşte şi: Charlize Theron

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici