Dragoste maternă în lumea animalelor: O pisică îşi îmbrăţişează puiul în timpul somnului - VIDEO

O pisică demonstrează că dragostea maternă nu este specifică doar oamenilor. Aceasta îşi îmbrăţişează puiul care doarme şi se agită în somn, părând că visează.

7194 afișări
Imaginea articolului Dragoste maternă în lumea animalelor: O pisică îşi îmbrăţişează puiul în timpul somnului - VIDEO

Dragoste maternă în lumea animalelor: O pisică îşi îmbrăţişează puiul în timpul somnului

În timpul somnului, pisica mamă îşi ţine lăbuţele peste puiul ei, iar când acesta începe să se agite, mama îl trage mai aproape de ea şi îl îmbrăţişează. Această mişcare este liniştitoare pentru pui.

Filmuleţul postat pe Youtube a strâns peste 3,4 milioane de vizualizări în doar două zile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici